KANLI CANLI HEYCANLI
JELİBON
SADECE JELİBONCA VOBORSADA
ALAYINA GİDER.
jELİBOn.
KANLI CANLI HEYCANLI
JELİBON
SADECE JELİBONCA VOBORSADA
ALAYINA GİDER.
jELİBOn.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Adama bak harbi yemiş keriz.
http://www.voborsa.com/forum/showpos...&postcount=167
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Benden öyle etkilenilmişki
çakmalarım factorylerde takip ediliyor
adıma çakmalar çıkıyor
birileri de gidip takip ediyor nedense?
ama ben olmadığımı anlayamayacak kadar saf ve ilgisiz.
Oha be kardeşim, madem ben bu kadar kötüyüm çakmalarımı bile takip ediyonuz. Neden?
Jelibon.
Ben olmayanı gelip buraya yazıp rezil olup olur hatadır insanlık hali özür dilemeyi düşünüyormusunuz?
Yoksa pişecekmisiniz?
Zaman gösterir.
Hafta sonu görüşürüz. Bol şanslar.
Jelibon.
Shortör Jelibon ha ha.
Aklımdan gitmiyor.
Eğlence oldu bana.
Jelibon.
Pazartesi 25 şubat altın ve gümüş te kontrat bitimi ,dolunayla aynı gün ,bu hafta dip görüllüp haftaya yükseliş başlarmı ,nedersiniz ?
Uploaded with ImageShack.us
bu döngü artık şaşmamalı.şaşarda yeni aya buradan artarsa böylesi bir satış daha gelebilir.döngüyü öğrendiğim kadarıyla sonucu bu.
gümüş unuttum a* ... gümüşe yer kalmadı ... gümüşte alaydım iyiydi ..
21:00 veri var .. ya all istop .. ya goal .... kısmet ... ama gümüşte alaydım iyiydi yani ..
2013,00
full istop a* ..
2013,00
Destek 1542-1560.
Jelibon.
Bu hafta altın yazsaydım pazrtesi ne yazardım?
Dirençler 1619-1625 ve 1631-1637.
Destekler 1595-1605 ve 1665-1675.
Jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri