Şimdi bu graflarda 3-5 tarih var, 31 aralık papatya cümle alem biliyor.
Peki 31 aralık öncesi eldeki son tarih ne?
Biliyorsunuz bazen çok güvendiğimiz bazen hiç güvenmediğimiz bradley yardımcı oluyor bize çoğu zaman.
BİNGO 22 ARALIK
2012 YILIN SON BRADLEYİ
BURAYI TAKİP EDENLER BUNU ELBETTE BİLİYORDU BEN HER SEFER YAZACAM DİYE BİRŞEY YOK.
21 ARALIK MAYANIN SON TAKVİM GÜNÜ (ELBETTE YANLIŞ YORUM DİKKAT YANLIŞ KEHANET DEĞİL YANLIŞ YORUM) AYNI ZAMANDA KIŞ SOLCTİSE EN UZUN GECE.
DİPMİ? çok önemlidir açık söyleyeyim.
22 sinin önü 21 i arkası 24 ü yani bugün.
Sp de 21 i kapanış bazında en düşük kalacakmı? ÇOk önemlidir.
Kalırsa 31 aralık papatyası c yukarının 3 yukarısının ara dalgasına gelecektir.
Kalmazsa ve 31 aralığa kadar 1410-1415 deki nokta ihlal olursa c yukarı hiç başlamamış demekdir.
BUNU GÖRME HAFTASINDAYIZ.
jELİBON.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
22 ARALIK BRADLEYİ EN ÖNEMLİ YILIN MOST İMPORTANTLARINDAN (EN ÖNEMLİ)
4 most important dates
March 16, 2012
June 12, 2012
July 28, 2012
Dec 22, 2012
Other Bradley Turn Dates
1/11 & 1/28
2/16 & 2/22
4/11 & 4/23
8/14 $ 8/25
9/30
10/9
11/1 & 11/14
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Tekrar uyarıyorum
Papatya ve ana tarih 31 aralıktır.
Bu hafta kısa haftadayız, hiç sevmem.
31 aralığı bu saatten sonra görmek risksiz trader için en elzem işdir.
Bu süre zarfında 1410-1415 arasındaki noktaya değip değmeyeceğimizi de göreceğiz ve vereceğim alt sayımmı doğru yoksa başka sayımmı gelişecek göreceğiz.
Bu bir hafta bazı günleri kapalı piyasa da asla trade etmeyeceğim, yeni bir yıl bizi bekliyor.
Sizde görün önce sonra girin, bence tabii ki.
Jelibon.
Bradleye asla papatya kadar güvenmem.
Bu 31 aralığı 3 ekim ve 25 ekimden beri bekliyorum.
Ve kuyruğuna gelmişim.
Bu kadar bekledikden sonra tarih yakınları çok stresli oluyor. Ve 1 hafta sabır üstelik 2 günü tail 6 trade gününde, ağlarda tatilde olur o yüzden bende 31 aralığa kadar ara verecem trade'e.
Jelibon.
Yani yeni bir yıl ve yeni umutlar.
Jelibon.
30,15,10 dakka 1 saat ara.
O papatya bradley graflarını birleşitrmiyorum siz birleştirin.
Mantığı basit ya 21 i dip kapanış bazında ve 31 ine yukarı olacak sp.
Ya da bradley işe yaramayacak ve 31 i dip olacak.
Jelibon.
Vay 2.45 olmuş yarın geceye kalır gerisi.
Gündüzleri yokum artık.
Jelibon.
celibon kardeşime ve tüm topiğine fuulll selam,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
abc nin c si terminal böyle daha uygun olur gibi ..yani zigzag ve terminal dalga sonu yükselen bi dip şeklinde .. opsi patron ne der acaba nerde kendisi ... .
![]()
2013,00
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri