1719.8 den kısa tek atış, yakın stop, sakin bekleyiş, pala beni üzme![]()
1719.8 den kısa tek atış, yakın stop, sakin bekleyiş, pala beni üzme![]()
"Herşey Oğlum ve Almayı Hayal ettiğim BMW motor için"
"Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir"
Kimse olmayınca da hiç tadı olmuyor piyasanın![]()
"Herşey Oğlum ve Almayı Hayal ettiğim BMW motor için"
"Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir"
Dolunay pencerenin disindayiz artık 2 haftalık süreç başlamak üzere
1733 borusal takıldı
Bu hafta ALTIN
Dir 1725-1735 ve 1755-1761
Des 1698-1708 ve 1672-1685
Unutmayın orta vadede Aralık sonu Ocak bası 10-15 gunü ya dip olacak ya tepe. Onu çözen kazanır pencere sonrası aşağı hareket gelirse asla yeni long yok.
Jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
BOŞLUĞU KAPATACAK DİYE DÜŞÜNÜYORDUM . İLKİNDE YAKLAŞTI YUKARI FAKE ATIP HIZLA GERİ DÖNÜP KAPATTI . BOŞLUĞA HEDEF KOYAN SHORTÇU YUKARI DÖNÜNCE DÖKÜLDÜ , DÖnDÜ DİYE LONGLAYANI DA GERİ DÖNÜP BOŞLUĞU KAPATARAK DÖKTÜ . herhalde tüm makinaların trend dönüşlerinde klasik hareketleri bunlar. Bence görüntü buram buram long kokuyor . Geçen pazartesi başlayan cillop gibi hareketi kaçırdım bakmadığım için . Bu sefer yarın sabah başlayacak hareketi kaçırmak istemiyorum .
sınır 1720 , üstünde long deneyeceğim . DÜN GECE YARISI 1715 DEN AÇILMIŞ %50 LONG DA VAR .
Y E S , WE CAN !!!
jeLiboss geLdiğin belli oldu patron RunninG... üwwwww
1719 la long sistem geçmek üzere 17:30 daki bar kapanışına bağlı zigzag fazla yanlız
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
Ters obo yaptı . Ikinci tepe ilkinden yüksek ; yükselecek .
Konu gnome tarafından (25.04.14 Saat 18:32 ) değiştirilmiştir.
Y E S , WE CAN !!!
10 puanlık yatay dalgalar var 240 lıklar devreye girmesi lazım bar yine kırmızı kapadı git gel
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
twitter komPLe sustu bugün jeliboss sabah sert düşüş idi öğleden sonra kimse kalmadı hayalet kasaba oldu pehhhhhhhhhh
75 e ulaştı nerdeyse bişi kalmadı pehhhh çok fena çooookk
jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri