online photo sharing
bu graf bir kenarda dursun şimdilik.
online photo sharing
bu graf bir kenarda dursun şimdilik.
dış borsalarda bizim borsa da uyumsuzluk var... paritede uyumsuzluk var yükseliş onaylanmıyor.. altında 36 dolar aşşayı gösteren bi flama var dikkatli olun 1723-22 dolar altında kalırsa onaylanır..
doğruyu yalnızca ALLAH bilir!!!!
Kısa vade ortalama uzun vadeliyi keserken klasik düşüşünü yaptı . Az kalsın stop oluyordum 1720 de . şimdi mor çizgiye iyice yaklaştı . Bir altında , bir üstünde , bir sağında , bir solunda dolanıp duruyor . çıkma teklif ediyor
mor çizgi kabul ederse mutluluktan hızla yükselecekler
zaman göstergesi yarının önemli bir gün olabileceğini gösteriyor . Mor ortalamanın üstünde kalırsa hızlı bir yükseliş günü olabilir .
Konu gnome tarafından (25.04.14 Saat 18:32 ) değiştirilmiştir.
Y E S , WE CAN !!!
Dipler yükseliyor , sanırsam şov başlayacak .
Y E S , WE CAN !!!
şov aşağı doğru başladı derken toparladı . Ama bunun niyeti bozuk , 1725.45 flat.
Dün akşamdan bu akşama 1713-1725 . Stres yapmaya gerek yok bence . Yarın sabah-öğlen güzel alım-satım fırsatı verecek diye umuyorum .
Y E S , WE CAN !!!
Gece 00.16
altın 1725.72 bastım shortu . 1728 üstünde zararı kabullenip long olurum .
Ama tahminim gece ve sabah sert satış gelebileceği yönünde . Lakin bu satışların kısa süreceği ve çok büyük bir alım fırsatı olabileceği yönünde . Tersi olursa 1728 üstü long olacağım .
Oyun planı hazır , a ve b planı da hazır .
Y E S , WE CAN !!!
Saat 00.30
shortladıktan bir bar sonra çöküş başladı . Boşluk bırakarak 1725.93 den 1724.70 e düştü . No heyecan . Temkinliyiz . Geri dönüp boşluğu kapatabilir . Hala 1728 sınır üstünde long oluruz.
Neredeyse hiç işlem geçmiyor . Sanki pala ile tek başımızayız . Ay ışığında şeytan ile dans ediyoruz gibi
ya çökecek ; ya 1728 üstüne gidip bizi shorttan çıkartıp long yapacak .
Y E S , WE CAN !!!
1728 yandı. 1725 shortu kapatıp + long oldum mecburen . 1735 kuvvetli direnç . bekliyoruz hayırlısı . şöyle cuma akşamüstü deli bir spike bar gelse yukarı doğru da 30 puanlık neşemizi bulsak .![]()
Y E S , WE CAN !!!
Umarım düşüp 1725 aşağı kırarak bizi yeni plan yapmaya zorlamaz .
Y E S , WE CAN !!!
Güzel işler oldu, bugün kafam bulanık, oğlumun diş çıkarma dönemi, 3 haftadır uykusuzluk bunalttı iyice
Ana yönümü kaybettim :S
Kanal aşağıya mı?
Yukarıya mı?
"Herşey Oğlum ve Almayı Hayal ettiğim BMW motor için"
"Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir"
neden histemim bir kez daha aşağı salınım var diyor anlamadım, birazs tedirginim,
en güzeli flatım, rahatım![]()
"Herşey Oğlum ve Almayı Hayal ettiğim BMW motor için"
"Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir"
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri