mesaj no 33910 sayfa 2826 da bahsettiğim olay gerçekleşmek üzere ama yine de çizgi altında kalıp sat fırsatı vermeli gerçekleşirse işlem hedef 98-99 olur..
mesaj no 33910 sayfa 2826 da bahsettiğim olay gerçekleşmek üzere ama yine de çizgi altında kalıp sat fırsatı vermeli gerçekleşirse işlem hedef 98-99 olur..
doğruyu yalnızca ALLAH bilir!!!!
şeker işi alçalan takoza döktü 19.50 üzeri çok tatlı fırsatlar verecek... lakin tutmazsa kaçma yerini iyi ayarlayın. şekil herşeyi anlatıyor zaten
Bugün Altın
günler sonra saatlik 200 ho üzerindeyiz, ortada bir tepme var ancak çok sert değil şimdilik. fakese ilk direnci geçmez, ilk desteğin kapanış bazında ALTI FAKE DEMEKDİR. dolunay pencerenin son günündeyiz buradan gelecek hareket yeni aya gidecek pencerenin bugün son günündeyiz bugün yarınla beraber pencereden çıkacağımız için hareket sertleşecek aynı yönde olun.
dirençler 1723-1728 ve 1735-1739.
destekler 1708-1718 ve 1682-1693.
Geceye kadar yokum, başarılar.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
yarın tarım dışı var hareketi o belirler sanırsam...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
euro dolarda saatlikde obo var belki çalışırda altını da aşşağıya çeker...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
hocam altın ve gümüşte dip yaptık mı?
filozof wti var bizim platformda brent yok...![]()
onun durumu kritik reis onun hareketleri sakıncalı geliyo bana çözemıyom kafam basmıyo.. gerçi bu düşerse o da düşer hedef bunda 98-99 delilli ıspatlı dün dediydim acele yok sabır sat fırsatı verecek diye sabah verdi tutarsa artık. hiç bişeyin garantisi yok bu hayatta. şükür ki 108.95 ten sıktık biraz..
brent düşerse oda düşer heralde![]()
altın saatlikte 3. uyumsuzluğunu yaptı ilk önce 25 hedefine bayrak üst çizgisi dedim sora böle bayrak olmaz işlem hacmi dün baya bi arttı altında. 1745 üçgen hedefi olacak dedim ama altında bence sert bi yukseliş için başlangıcının da sert olması lazım. belli edecek gerçi ama 26-28 üzeri 45 var hedefte 1708-10 altında da 1680 hedefte olur..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri