2012 vix al sinyalleri.
grafta haziran sonunda yazılan yer haziran başı olacak.
Jelibon.
2012 vix al sinyalleri.
grafta haziran sonunda yazılan yer haziran başı olacak.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
taminat işi olması longlayıp altın ve sp yi taylanda gidicem 2 ay sonra gelmek üzere...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
vix son durum.
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
altında 1750 civarına kadar bir düzeltme çıkışı gelebilir.
Sp 30 dak.
Jel.
Aslolan ewdir sandy mandy tırıvırı.
Fırtınalar satar fed karşılar.
şöyle bir 1420-1430 yapalım sonra inelim 1400 altına.
Jel.
Çizememiştik şimdi çizdik.
o d ve e yoksa c ile tüm düşüş bitmiştir.
ew d ve e olacak diyor,
papatyaya isyan oluyor bu kendi papatyama isyan ediyorum,
bakalım d ve e gelecekmi gelmeyecekmi?
Gelmezse papatya bir kere daha ew deki düşüncemi yenecek.
Gelirse ewdeki düşüncem bradleyle ve seçimle birleşecek papatyyı yenecek ama bunu öngörmüş olacak taa ekim ortasından bizi seçim oyalamış olacak. Taa o zamandan bir oyalama olabilir son ralli için o günlerden seçime kadar demiştik.
Shortmu? O ne la? Long ama sabır. Kademeli.
Jelibon.
usta papatya bitti.diğer tarih belli mi??
fs.
jel.
fs altın.
jel.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri