Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
062...162....262....423.....bu rakamları seveceksin....daha sonra onlar size sevgilerini sunacaktır.....tirexler.....bu iyi oldu yaw...![]()
Bir arkadaştan alıntı benzerliğe dikat çekmiş ve güzel yakalamış bende sizler ile paylaşamk istedim
Buradan bakarsak pazartesi buradan veya az artı gap ile açılacak sanırm short giymenin yine zamanı geld bu sefer shortumu alır ise artık sonucu siz tahmin edin
![]()
![]()
Diğerleri için yazıyorum, hekes merak ediyor, neden hem altın hem endeks hem parite bazen aynı yönde oluyorlar bazen farklı.
Bakın işin başında yıllar sürecek (2000-2017) müthiş bir endeks ayı ve emtia boğanın çatışmasındayız.
Endekslerde özellikle avrupada madencilik kağıtları var, amerikada var.
Amerikada altın maden kağıtları nasdaqın 10 katı.
Birçok defa anlattım amerikada banka batıyormuş her ay falan filan bunları endeksler için baz alan kör cahildir. 10 katı diyorum dlkaat edin nasdaqın 10 katı.
Amerikada mahalle arasında banka var TR gibi 50 tane değil.
Kulvar farklı olsada emtia boğa olmasa veya nasdaq şirketleri olmasa endeksler
sıfıra giderdi 2007 de.
Emtia boğa buna izin vermiyor şu an.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
aslında 26 27 yazmıştım hatırlana.
30 gün bir düşüş bekliyorum tabi ters olur fırtına kopmasa tepe olmasa(yanılmıyorsam)
aceba genel olarak bahsettiğiniz mevsimsellik çerçevesinde yada grafik endeks benzeri falan sonraki aylar için geneli ne oluyor sn jelibon
Ve sizin tahminleriniz
Benimkisi basit bir öngörü.ortasını bulmak ve daha dikkatli analiz yapmak için destek lazımtsk
papazda > OBO geliyor demiştik...kv de...![]()
Piyasanın güçsüzlüğü ve artık buranın zirve olarak düşünülüyor sensex zaten zirveye yakın kapayınca günü yukardan kapayacağımız tahmin ediyordum hocam. egerki pazartesi tesi sensex aşağı süzülür ise kısa açamkta teyit olacaktır yukarı gitmek istese bu gün çok güzel yukarı gide bilirdi ve dünkü pastada küçük kurumlara 15 bin uzun açtırıldı ve bunları ellerinde bırakmak isteyecek sanırım pasta 500 üzerine atmadıkı bunları kapamalarına izin vermemek gibi düşünüyorum.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri