hadi lem ben long taraftarıyım
hadi lem ben long taraftarıyım
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
gol olur gol, çok korktum
4/4 long oldum lem stop 1755.9.
Kati stop.
jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
bugünün noktası 17 ila 18 arasıdır dip bitmesi lazım
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Dünkü gibi yaparsa saat 18 den sonra düşüş devam eder...
yürü koçum 69000 e komada alayı.
ayrılda gel.
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
50 puan var be oraya![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
-----
Jartiyer giyecek bu yogi jartiyer.
Jelibon.
Yaslan oğlum Jelibon.
Jelibon.
hocam yeni ay tepe dolunay dıp mı yaparız artık?
Bu damı ofsayt lem.
Sarı kart görür kırmızı kart göstertiriz işimiz lem bu bizim.
jel.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri