tek isteğim altın 1835 görsün bu işleri külliyen bırakcam...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
gümüş ve altının düne göre eksi yüzdesi de eşit![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
len bu abc leri buraya dolduracak itkisiz yükseliş tutacak ağa baba ewci berigelecek 3 aydır karşıma çıkacak lem, alayı sistemini getirecek karşıma çıkacal lem
hodri meydan alayına lem.
Şu yaptığım ewi yapacak yok lem bu alemde.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
hocam ordan crash mı gelecek?
1776 1/4 long.
1770-1775 arasında 2/4 long olacaktır.
1770 stop.
Alayına gider.
1775 altında kapanış eyi olmaz.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
ha ha sp nereye döndü veride nerdeyse oraya döndü,
bir piyasa 1430 dan buraya zaten bu veri için geldi sen gelecen orada mala girecen ve sana yedirecekler ha
PEH PALAVRA.
hABER MABER VERİ MERİ TIRIVIRIDIR.
iYİ gECELER.
JEL.
söveceğim olmicak ya. 1775 almışım 1787 vermişim. ofisden çıkmadan gittim 1785 geri aldım bok var gibi... töbe töbe hafta sonu dinlenecekken ne güzel zehir oldu yine.
hesap kapaticam market sana sesleniyorum kaybediyosun bak ben gibi traderi...
heralde günlükde fincanın kulpunu bana takacak bu...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri