bugün draginin masalları var haraket çıkabilir
bugün draginin masalları var haraket çıkabilir
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
30 eylül dolunay penceresi 30 eylül pazar olduğuna göre 26 sından 3 üne kadardır.
Yarın başlıyor.
Altında aşağıya net 5 dalga düşüş aldık. 1786-1755 arasında.
b tepkideyiz, ardından dolunaya c düşüşü alacağız.
ORTA VADE İÇİN ALIM FIRSATI OLACAKTIR.
GÜMÜŞTE DİRENÇ 34.25-34.56 ARASINDA.
DOLUNAYDA 32.70-33 VE 31.70 E DÜŞÜŞLERDE BARUT ATARIM. GELMEZSE VE TEPE OLURSA DOLUNAYDA SATARIM.
KISA VADEDE ÖKÜZLER, ORTA VADEDE ÇÖKÜŞÇÜLER KOMADADIR.
jELİBON.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
ALTINDA DA BARUT YERELERİM
DOLUNAY 72 SAATLERDE
1738-1743 VE 1720 DİR.
jELİBON.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bu koçerolar dolunayı dip yapsınlar
dile benden ne dilerlerse dilesinler
harika bir ekim bu koçero ayuların elindedir.
4 ay biçtik yetmedi 1 ay daha talipiz kızımıza.
YOGİ DOLUNAYI DİP YAPSANA YAPSANA YAPSANA SLOGANIMIZ.
YOGİ PAPATYAYI DİP YAPSANA YAPSANA YAPSANA NAKARATIMIZ.
HADİ YOGİM DİP YAP.
SEN 5-10 GÜN SATABİLECEK BİR YOGİSİN. BASİRETSİZ BECERİKSİZSİN AMA BUNU YAPABİLRİSİN YİNE DE.
HADİ ASLANIM.
DOLUNAYI DİP YAP.
SÖZ BAK SANA MAMA VERECEM DOLUNAYDA.
Jelibon.
http://www.youtube.com/watch?v=HTHyAXU8Q4Q
hayattan bir yıldız daha kaydı.mekanın cennet olsun ustam.![]()
Altında özellikle son iki ay long çağırarak tek ewle kolayca buralara geldik kanalı da sert kırarak ayuları hasta ettik.
Bu süreci kolaycana long tuttuk hep.
Ancak eylül yeni ay penceresinden itibarek aynı görüşte değiliz. Yeni aydan dolunaya olağan bull market düzeltmesini bekliyorduk ve oluyor, eski ayular yeni öküzler hastalanıyor bu sefer.
dolunaya tepe gitmez değil gider ama istediğimiz durum değil ve işimiz olmaz hatta o zaman dolunayda short oluruz.
Trade plans belli dolunaya kadar asla yeni long yok, dolunay dipde long, dolunay tepede short.
Bizzat pencerenin içi başlayacağı için sert volatilite olacaktır, ay dönüm pencereleri volatil ve pro işidir. Uzak durun. Bitince girin. Ya da kaldıraçsızsanız dolunay diplerse 26-03 boyunca özellikle 1-4 arası kapitilasyon gelecek olursa orada long olmak bugün long olmaktan daha mantıklı gözüküyor.
Tepeyemi gitti? Shortlarız o zaman. Bırakın kaçsın fırsat. Tepelerse düşer zaten. Başka alıma bakarız.
Jelibon.
http://www.dailymotion.com/video/x7d...ler-yuzl_music
Gönlümüz hep seni arayacak büyük Üstad.
Jelibon.
Bugün Altın
Dirençler 1771-1775 ve 1780-1784.
Destekler 1754-1764 ve 1735-1745.
Altın opsyon kapanış günündeyiz.
Beklenildiği gibi düşüş aldık eğilimler aşağıdır ama kontrolü kaçırırsa sert short cover olur.
Bu hafta aranılan 1775-1780 üzerinde kapanışta 1800 üstüne gidiş
ve
1753-1760 altında kapanışta aşağıya gidiştir.
İkisinden biri olmadıkça rangedeyiz ama dolunay 72 saatlerde bu rangeden çıkılacak.
İlk ya da ikinci dirençden short açan veya hali hazırda 1785 den short açmış olan bekleyen ya da dün kötü yerde short açan varsa ikinci direnöç mutlak stop yeresidir.
GERİSİ TIRIVIRI.
Long ise tarafımdan düşünülmemektedir taa ki 1784 geçilene kadar.
Jelibon.
Aynen devam
pazartesi satış, salı trade (hafif artı tepe), çarşamba trade( hafif eksi dip), perşembe dip, cuma uçuş, pazartesi satış...............
Jelibon.
Bol şanslar bugün yokum.
Jelibon.
usta geçen ayın kapanışı 1692 yaptılar size göre bear market olsa dahi 1500 lere gitme durumu varmı bir daha
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri