bırde bu euroda bır sorun var sankı gocecek gevur.. bole ıs oldugunda euroda kesın batma rıskı var demektır....
bırde bu euroda bır sorun var sankı gocecek gevur.. bole ıs oldugunda euroda kesın batma rıskı var demektır....
dün inandığım yönde durdum (okadar ayarımla oynandı)bugün pes ettim yarı yolda trade psikolojisi buna denir![]()
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
Bakın 3 ekim net açıktır.
Aylar önce sp papatya olarak verildi.
Aradan ne haberler ne veriler neler neler geçti
Tınmadık.
Şimdi yaklaştık.
Bu sp de 4 ün 3 ekime uzaması bizi 25 ekime tepe götürür.
Diğer ihtimal ise direk 3 ekime tepedir.
Bunları yeni yazmıyoruz hep böyle.
İlki olursa altın yeni aydan dolunaya uyar.
Olmazsa ayu döngüde artmış olur.
Bugün altında zirve yenileme ikinciyi ön plana atıyor.
İlki olacaksa artık bugün tepesi bir daha geçilmemeli 84 saat oldu, bazen 84 saat olmuyor değil ama ihtimali azaldı artık.
İkidine de şaşırmam.
İzleyecek göreceğiz bunu gelecek hafta yapacak artık.
Altın bu hafta aranılan 1775 üzeri kapanıştır.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
1779 du deldimi yeniayda deldi -face dahil ( 85 hesabı) deldimi deldi minimum 50 puan hesabı varmı var-hala bir sürü zıt düşünceler
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
ustanın dediği ayısal yukselişse bu 1753 de h24 parabol noktayı koyması demek 8 nokta kötümser yaklaşımda 1620 ,aksi durumda yukarıda 1850 kırıldığında allahım sana geliyorum nidaları
Paritede son aksiyonu poz kapatmak için kullandılar kontrat sayısı biraz daha azaldı....Bu adamların bir bildiği vardır artık ne diyelim.
Önemli Uyarı
“Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.”
ve dolar dibi dövmekle meşgul şu amerika olmasa ne güzel olacak
Bugün GümüşI
Dirençler 34.70-35.07 ve 35.40-36.10.
Destekler 33.95-34.40ve 32.70-33.40
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
gittim dolar longladım![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
aslanım benim he heyt
jelibon lan bu
borumu lan
Jelibon.
oh be.
Köşe olduk lem.
Jelibon.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri