Altta 12950 üstte 13120-70 şuanda tam tetik çizgisinde fiyatlar ....
Altta 12950 üstte 13120-70 şuanda tam tetik çizgisinde fiyatlar ....
Önemli Uyarı
“Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.”
1770 i geçerse yükse ihtimal tepeye gidecek
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
Önemli Uyarı
“Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.”
sabır tesbihi elimde...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
altın artık uzun vade boğa moduna geçmeye niyetlendi çarşamba perşembeyi tepeye getirip biraz satış uzun vadeyi uzatacak da uzatacak heralde...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Altında koca gün sattıklarını iki mumda geçtiler demekki ayı o kadar da güçlü değilmiş şimdi tepeden yeni satıcılar gelecek bakalım onun etkisi nasıl olacak pariteye etkisi 13050 desteğini tutturmak oldu ama yukarı gitmeye niyeti yok gibi duruyor ben bugün düşüşe hiç inanmadım halada inanmıyorum Mal topladılar gibi geldi ama paritede bunu hala göremedim .......
Önemli Uyarı
feykde olabilir herşey mübah artık...
jelibon yazmadan ben yazayım
ayıların hepsi komada...
bu lem ayılığınız sizin![]()
burdan eksiye bile dönerse gece hiçmi hiç şaşırmam artık...
Yüksek ihtimal fake ama değilse o zaman stop patlatma partisi var demektir perşembeye kadar uzayacak belki ???? bugünde satıcı biriktirdiler ....
Çarşamba,perşembe tepe dip bekliyorduk şuanki gidişatta tepe ihtimali ağır basıyor yeni yüksek ile birlikte olursa iyi olur...
Önemli Uyarı
ritimlerine bakılırsa dinlene dinlene gitme niyetlidir![]()
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
eger burayı geçmese rangeye devam
-----
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri