30 dak.
Jel.
30 dak.
Jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
15 dak.
jel.
Bu gece goldie, siliver, hui günlük sayımları sadece Jeliboncada.
Değişiklik yok aynı sayımlar.
Hep aynı biz 6 ay 5 bitti sayıp dönüp 5 yeni başladı demiyoruz.
Wave 4 deyiz diyoruz. Aylarca konsolidasyon dedik 1500-1900 arasında. 1 yıl oldu.
Jelibon.
Yanlız ewde dönmek aslında eleştirilmemesi gereken bir konu, doğru yolu bulmaya çalışmak için bu tip dönüşler normal esas piyasada dönmemek yanlıştır dönmek değil.
Pretcırların, calderoların jelibona 2010 da ABC ile gelmeleri kendilerine yakışmıştı biz ise şow yapmıştık dünyada numune tek sayıma herkesin bir kere vermeden sonunda bizim aylar önce gösterdiğimize gelmeleri tam anlamıyla şovdu.
Piyasa tek taraflı inanışları olan iki yönden birine devamlı inanların yeri değildir, onların sonları kaçınılmazdır.
Jelibon.
78.150 ye geri gelip 5 dakikalıkta ters obo yapabilir mi ; bence yapar hatta hızını alamayıp 78.000 lere doğru bile düşebilir saat 14.00 - 14.30 gibi ama anide çok sert dönüp hızla yükselebilir .
Ama dönüp hızla yükselmez de oralarda oyalanırsa aşağıya gitme ihtimali çok artar . . .
Konu gnome tarafından (25.04.14 Saat 18:32 ) değiştirilmiştir.
Y E S , WE CAN !!!
şimdi dax odaklanacam .. biraz .. ... uvli bişiler çıkabilir bugün ..
2013,00
trend desteğine çok sert geri çekilerek bence boğa tuzağı yaptı
bencede çok sert dönecek yukarı
ilk direnç noktası 652xx dir
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
onsta mesele burdanmı long yoksa 1580-90 arasımı ya mikro lotla 4 parçaya bölmek yada?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri