12 haziran yolunda vixden öngörülen şekilde long devam long alayına gider öküzler biçer.
Gerisi tırıvırı.
Jelibon.
12 haziran yolunda vixden öngörülen şekilde long devam long alayına gider öküzler biçer.
Gerisi tırıvırı.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
üstad sizin sayıma göre 2 için yükseliyorsak 2 hedefi nedir
1422-1266=156 puan
.38 1325.xx
.50 1344.xx
.78 1387.xx
amma hemencecik geldik nerdeyse.zaman hedefi çok az oldu.bunda bir gariplik yokmu
eğerki 2 için yükseliyorsak 3 için düşeceğiz demektir ve buda nerdeyse 1200 lü seviyeler yapar
bu çok fazla bir dğşüş değilmi.
bu düşüşün olması demek mükemmel bir kusursuz fırtına demek
denekki 17 sindeki yunan seçimleri kötü bitecek ve ab den ayrılacak demektir.ardındanda diğer kötü haberler birbirini izler demektir
ne diyorsunuz
birde B.5.ii olamazmı bu yükseliş iii için düşer iv için yükselir v için düşer ve C İÇİN YÜKSELerek 2 yi bitirsek daha mükemmel bir crash başlasa daha iyi olmazmı.
ÖNCE 148X -153X Lİ YERLERE GİTSEKTE ORDAN DÜŞMEYE BAŞLASAK
şahsen böyle olsa yemede yanında yat olur
dxy sayımında da a bitti b için düşüyoruz ve c için yükselip E Yİ BİTİRİRSEK
DOLARLA BERABER dow da çöker diyebilirmiyiz.yoksa buna daha varmı
tr de de ya C İÇİN yükseliyoruz yada SON DÜŞÜŞÜ YAPIP YÜKSELCEZ
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Vix al sinyaliyle i nin yani ilk düşüşün bitmesiyle Mayıs düşüşünün geri alımı hem pala için hem ky için çok kolay oldu 4 Haziran'dan beri ii yukaridayiz 3 dalga olacaktır 12 Haziran b dibe gelirse 17 Temmuz c yukarıya gelecektir
12 Haziran a tepeye gelirse bilinmeyen tarih b dibe gelip 17 Temmuz c yukarıya gelecektir.
12 Haziran yükselen dibe gelirse 53.9 noktasal borusal paçası yiyorsa ihlal etsin alımına piramitlerim.
Bir diğer alternatif 12 Haziran bradleyin 1 hafta erken çalışmış olması durumudur.
Zaten televizyonda 17 hAziran i meşhur edince bunlar yazmıştım haber tarihi verecekler olay olacak hadi ordan diye.
Neyse Allahtan Vix trade yeter ve kolay bir short kaari alımı oldu ve long oldu dipde piyasa çok kolay.
Çarşamba görüşürüz.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Unutmayın 12 Haziran yükselen dibe gelirse long tuttur.
12 Haziran tepeye gelirse bilinmeyen tarih için 17 Temmuz oncesinde long kaari al ve bilinmeyen tarihe düşüşde almak için beklenip yine alınır.
12 Haziran bir abc üçgen kirilimini yaratırsa feci yaslanır longörler taa ki 17 Temmuz'a.
1393 de kaar al çektik aşağıda Vix al setupu dedik aldık her iki trade uyanlar kose 40 kere dönenler tradein ayda iki kere yerine günde iki kere yapılacağını sananlar mafis jelibonca Kral.
Jelibon.
Jelibon usta ;
son durum itibarıyla sormak isterim bu grafdaki gibi bir ihtimal sözkonusu olabilir mi ?
Konu gnome tarafından (25.04.14 Saat 18:32 ) değiştirilmiştir.
Y E S , WE CAN !!!
Bir soru daha ;
4. Dalganın 1.dalgayı ihlal ettiği durumlarda ihlal bölgesinde kapanış yapması gerekir mi ? Yoksa sadece gün içi bile ihlal etse yine de ihlal etmiş mi kabul edilir ?
Saygılar
Y E S , WE CAN !!!
Ewde kapanışın önemi yoktur ew için ihlal yeterli.
Jel.
Vixe terse peh palavra
Tarihe terse
Peh palavra
Bir cort açacaksanız bunu 12 şinde spde yaparsınız
Yoksa birşeye inanırsınız olmayınca da
KÜFÜR EDERDİNİZ
Vix al şartı sat şartı bellidir
Şartlar olunca terse giden biçilir
Papazda pilavı 40 yılda bı kere yer
Şimdi sat şartı da belli oluşmadan saran biçilir
Kapitalasyon tecavüz tüm hızıyla yolda
Yogiler bitik
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri