eur-usd bu haftayı 1.2380 altında kaparsa yandı gulum keten helva...altın gumus benı hayretler ıcınde bırakıyor...gelecek hafta dugum cozulecek galıba...
eur-usd bu haftayı 1.2380 altında kaparsa yandı gulum keten helva...altın gumus benı hayretler ıcınde bırakıyor...gelecek hafta dugum cozulecek galıba...
voltran voltran voltran
hui alda satış hadi ordan.
uçur bizi çıldırt bizi goldiem.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
dolar çok şişti ya birilerinin elinde patlıyacak yada hesap kitaplar değişecek
valla bu ısın sonu kanlı bıter. altını euro altın tutuyo.ındıkatoru duzeltsın cakacak sankı...
lem korksak beşiktaşlı olmazdık.
bugün bira günü.
rakıya paydos.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
yine kumanda abd de gold kritik yerde
korkmadığımız yer altın elbette sp de ew iki tane var topicte.
Jelibon.
gölgerlein gücü adına yürrrrrrrrrrrrrrrrü goldie.
Gırtlağıma kadar longgggggggggggggggg.
Jelibon.
usta kararsız yerde flat daha sağlıklı geldi bana 4 dilim halinde yön belli olsun önce uyumsuzluk çıksın sonra face si olyor orda parça 15 er puanla kafalarına çakmak lazım daha güzel puanlar çıkıyor -altın için
tirger kayısını koparacaklar bunlar...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri