alternatif 9 dalga düşüş.
Jelibon.
alternatif 9 dalga düşüş.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
pazar hipodroma gittim ankara hipodromuna.
çıktım tepeye, söyledim birayı, patates kızartmasını keyif yapacam
ilk ayağa 6 at yazdım, 9 at koşuyor, 7. at geldi.
Dumur oldum, Mertin Özelin ilk atı 7 idi.
Bütün zevk kaçtı, tası tarağı topladım döndüm eve.
Bir daha hipodroma gidersem ilk 2-3 ayak dolu çekecem.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Anahtar kanal, kapish.
Jelibon.
İyi Geceler, o dax olayını güzel yakaladın Final, geçmişten güne getierecem onu müsait olunca, daxı nasıl dow gibi saymamışım gösterecem geçmişte var o.
Yanına euro stock 50 yi gösterecem yarın sabah. Avrupa borsası zaten dow sayımıyla aynı değil.
Kriz nerde nerde değil ortaya çıksın.
Jelibon.
Şimdi daxı geriden bulmak zor. Hatırlarsanız bu süreçler boyunca amerika hariç diğer piyasalara 5 dalga alamadık ve sayımlar farklı dedim hep. Haftasonu biraz europe çalışırız şimdi acilinden
iki piyasa biri kanada diğeri euro stox5e.
Yapalım yatmadan bari.
Jelibon.
Bakın aslında bunu çok istiyorum çünkü seçim var amerika seçime kadar sorun olmaz diyenler dumur olur ve ew neymiş anlar. Keşke olsa.
Jelibon.
Amerika gibi zirveye gidememiş zirve yenilememiş her piyasa benim için ayı piyasasındadır.
Rüştlerini ispatlamalılar yoksa sayımlarım değişmez.
Jelibon.
Kanada günlük.
Jelibon.
vix al şartı net açıktır, bb ittirildikçe kapitilasyon bitmez ve long düşünülmez.
Jelibon.
Bu topicte 2200 sayfa sonra Jelibonun yıllardır bildiği ama sizin yeni göreceğiniz birşeyi bulabilirsiniz.
Burası deli dolu bir topictir.
Sahibinin görünümü delidir, kendisi de delidir.
Jelibon.
Amerikada seçim varmış kim takar, ne ne kadar fiyatlarda kim bilir?
Fiyatlarda çok şeylerin olduğu ise derin konudur.
Şuna bakan şunu sayan TR nin iyi durumuna şapka çıkartır.
Kimlerin yumurta ikizleri olduğu kimlerin şahlanarak geldiği ortadadır.
Graf önce boş hali.
Jelibon.
DOW JONES EURO STOXX 5E.
gÜNLÜK.
HERKES AKILLI OLACAK.
jELİBON.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri