Gönül neyden yana biliyorsunuzdur.
Bizi düzeltsin 15 marttan 26 marttan
23 nisana düzeltsin.
Biz de onu 23 nisandan 17 hazirana düzeltelim.
Jelibon.
Gönül neyden yana biliyorsunuzdur.
Bizi düzeltsin 15 marttan 26 marttan
23 nisana düzeltsin.
Biz de onu 23 nisandan 17 hazirana düzeltelim.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Korktuğumuz şu olur bizi düzeltir sonra hafif alır 23 nisanı tepeye getirir.
Sonra 23 hazirana düzeltir.
Bu daha sert olur ama 2012 sonuna garantileriz bu sefer.
Aslında buffalonun en işine gelen budur.
Buffalo 17 haziranda tüm yükselişler bitsin istemez yıl sonunda bitsin ister.
Bunun yollarından biri 17 haziranın dip olamasıdır.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Yine geleceği yazmaya başladık, geleceği yazmak bizim işimiz.
Geleceği yazmak bir trader için iyi bir şey değildir.
Bir analist için iyidir.
Biz analist değiliz esasen traderiz.
İşte bu topic bu yüzden olmamalı.
Jelibon.
Bir trader asla ve asla topic açmamaldıdır.
Biz açtık şimdi geri dönemiyoruz bu yoldan.
Çoğu sanıyor bu ego için
halbuki alakası yok
ky ye fayda olsun diye.
bir orta vade mantığı anlasın yeter 3-5 kişi.
Herkese elbette ulaşamam.
Yanlız bir yerde son bulmalı.
23 nisan gibi, 17 haziran gibi.
Jelibon.
Jelibon abi her defasinda bu isi birakmaya calisiyorsun ama biz buna musade etmeyiz.yazilarinizla ufkumuz genisliyor.ve daha guvenli islemler yapiyoruz.siz topige yazmayinca bu topik sessizlige gomuluyor.esprili anlatim tarzinda insanin aklinda kalmasini sagliyor fikirlerin.bu kadar muptelaniz varken birakip gitmek aci birsey olur bizler icin.
Lütfen bizi bırakmayın,kurtlara kuşlara yem oluruz valla.bütün emekleriniz için teşekkürler.
Jelinbon usta gideceksen eğer jübileni yap bize değerli tecrübelerinden oluşan kitap gibi bir son yazını yaz öyle git bu işin mantığı nasıl olmalı ne yapılmalı yapılmamalı,hangi yollar izlenmeli hep söylüyorsun zaten ama jübile yazını yapmadan gitme.Saygılar.
Önemli Uyarı
“Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.”
usta burda anca beraber kanca beraberizsiz varsanız topic vardır yoksanız topikin anlamı yok -tamam jelibon kitabı mutlak kalıcı olacak ama trade olduğu sürece allahın izniyle beraber haraket edecez jübileyi unutun gitsin
Geleceği bilemezsiniz ama yenebilirsiniz.......
Geleceği bilemezsiniz ama yenebilirsiniz.......
Bugün olsun bari
1/2 ortak iki kupon
49
1234569-10
2
4
123456-11-13
234578-10-14
49
12345
1238 (4 sildim)
4
123
234578-10-14
Haydi eşsekler
Jelibon.
jelibon cyprusda nereye gidersin genelde ?
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri