بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
ferdinand inanılmaz yavaş, şap hastalığına yakalanmış gibi, ilk anda bastı bastı, geçerse durum kelek, bu maç için konuşmuyorum genelde,....
takımda bir hava var o ayrı,....havamız yerinde
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
iyi başladık ama ilerde son topları yapamıyoruz.Q7 nin girmesi grekiyor
tam onun maçı.tabata nın bulduğu boşlukları o olsaydı süper kullanırdı
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
kovboy 60 trendini bozmadı, buna memuriyette sıralı amırler deniyor, sıradan kayıyorlar,
papazda wolf line >>> 1,3226....![]()
Jelibon bu Dji gözünü sanki 11.7xx'lere dikmiş gibi, ittire kaktıra gidecek sanırım. Sp de 1.3xx gibi.
90 ların takımıyız,
HHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLAAAA AAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLL OLSUN BE BİR takım ancak bu kadar iyi oynar.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
KARAKARTAL GERİ DÖNDÜ.
Bu ruh yeter.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri