altın tek noktadır.
1626-1628 altı üstü.
20 ho ve 200 ho.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Gümüşte tek noktadır
29.77-30.04
Altı Üstü.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
trdede 20 aralık long olan piyasanın göreceli güçsüz kalmasından dolayı gelişmişlere göre bugün malı boşaltmalı idi. 10-21 geçilememesi işaretti.
Boşaltmamışsa 20 nin altına geliş kati stoptur.
Jelibon.
PAPATYA BİÇER.
20-06 PARA CEPTE, ŞİMDİ TERSİ TÜM HIZIYLA YOLDA.
jELİBON.
Evet bu süreçte 20-06 tek trade ALDIRDI tam 87 puan.
Tr buna göreceli güçsüz kaldı,
spde dow gibi son iki tepeyi geçemedi.
Bunun abdde son yukarı olacağını bilen pala güce basmadı.
TARİHLER ALÇALAN TEPE YAPAR YADA YÜKSELEN BUDA DEĞİŞİK MARKETLERE GÖRE ALÇALAN VEYA YÜKSELEN OLARAK DEĞİŞEBİLİR,
AMA DEĞİŞMEYECEK TEK ŞEY HEPSİNİN UYUM İÇİNDE YIKILMAYA YADA YÜKSELİŞE GEÇECEĞİDİR.
20 SİNDE SHORT OLMAZSIN, 06 DADA LONG OLMAZSIN.
PAPATYA BİÇER.
jELİBON.
Burada ana yönün bu bant kırıldığında olacağı yazmıştım.
Jelibon.
Bugün Gümüş
Dirençler 29.77- 29.93 ve 30.38-30.85.
Destekler 28.56-28.98 ve 27.60 -28.03.
Jelibon.
Şimdi 20 ocaktan sonra papatya 07 marttır.
Bu süreçte başka papatya yoktur.
Araya bulunan tarihler bradley tarihleri ve bulunan başka tarihlerdir.
Papatyadaki yada FP deki her tarihe kolayca öngörü yaparım ve tutar.
Ancak araya bulunan diğer tarihlere asla ve asla kefil olmam, ha çalışmazmı çalışır.
Görüldüğü gibi 20 sinden buraya iki düşüş gördüysek sadece ve sadece JELİBONCADA YAZILAN İKİ TARİHTE OLMUŞTUR.
BU SÜREÇTE VE BUNDAN SONRASINDA 2 AY PAPATYA OLMADIĞINDAN SADECE YORUMSUZ TARİH VERMEYE DEVAM EDECEĞİM, EWLE BERABER.
kişi tarih yorumlamayı kendi becermelidir.
Jelibon
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri