İntel ve Yahoo seans sonrasında %3 artıda.
Sıra elmada.
Bekliyoruz.
Jelibon.
İntel ve Yahoo seans sonrasında %3 artıda.
Sıra elmada.
Bekliyoruz.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
10 ho noktasal borusal sıpa.
10 ho yeter piyasaya.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
dax, tsx, tr, sp
hepsi 10 hodan resim gibi.
10 ho piyasanın kralıdır.
Jelibon.
Elma %5 aşağıda.
Gerçek fiyatlarda birşey varsa elmadadır.
Genelde diğer kağıtlarda borsada bilinen aksine neden olduğunu anlamam ama seansta almadıklarını seans sonrası alım olabiliyor,
ama elma zaten iyi ve değerli.
Elmada olana gerçkleşmenin satılması.
İyi Geceler.
Şunu da ekliyim günün en önemli bilançosu bunların hiçbir değildi, bac dı bank of america.
Jelibon.
1222 (-7,+7) sınırları son derece önemlidir.
Bu oew mi 1240 oewmi?
Şimdi dip ve tepeler oluşumdur.
Burada dip oluşumu değil tepe oluşumu içerisindeyiz.
Ve bir sonraki trade shorttur. Bahsedilen spdir.
Ama önce öküzler işi iyice sıkıştırıyor görüldüğü gibi.
Sabaha sayımı veriririm.
İyi Geceler.
Bide 1240 oew -7 si 1233, bugünün en yükseği.
Jelibon.
Bir diğer öküz tercihide 20-31 de düşüş 11 kasımda tepedir.
Burada bu iki tarihte ewde bir yerlere gelecek.
Bu gerçek olursa 20-31 arasında gelecek satışın düzeltmemi sertmi olacağı çok önemli olacaktır. Aslında vix bunu destekliyor.
20 ekim tepe 18-19 da olabilir, 31 ekim dip (veya bilinmeyen) 11 kasım tepe.
Tarihler eksi artıdır. Buna göre trade olmaz, esas trade görüp bitince olur.
Jelibon.
eurusd paritesinde böyle bişi gözüme ilindi...deyim ki acaba noktasal- borusal olur mu? jelibon abii...
![]()
COMANDANTE
8 agu dibi %10.
4 kasım dibi ise şimdilik 1075 den 1135 olarak 160 puan gördü.
Tradede orta vade tradeden daha geçerli bir yöntem yoktur ve bu topic kalp krizi geçirmeden bunun peşindedir.
Kısa vadeyle işimiz olmaz olamaz.
İki adet verilen tarihin geliş yönünün tersine nasıl puanlar verdiğini bırada gösterdik. Beklersin terse işlem yaparsın uçarsın. Çok basittir tarihe dip olursa alırsın, tepe olursa satarsın.
Papatya tradede tek gerçektir. Bu iki dipleme birbirinden uzak olmayan bunu çok iyi gören Türk palasını tebrik ediyorum. Hiç istifini bozmadan 48000 den beri konjektürünü olumlu tuttuğu için.
Şimdi önceki iki fibo pencere 1-8 ağustosun (9 agu gün içi dip) son günlerinin nasıl yıkıcı aşağı olduğunu, bir sonraki pencere 23-30 ağustosun (31 agu tepe) nasıl yukarı gittiğini ve oradam-n gelen düşüşün 23-03 ekim penceresinde 04 ekimde nasıl hızlanarak aşağı düşüşü kapitule ettiğini canlı heycanlı gördük.
Bu 3 fibo penceredede doğru yoruma geldik. Bir tek ağustos başındakinede bradleye 31 teemuzdu galiba biraz fazla taktık. Neyseki ondada fibo pencere risk almak istemeyen 8 aguyu beklesin yazısı işi kurtardı. 8 agu zaten aynı zamanda ana tarihti.
Şimdi bu 3 fibo pencerede hatta 7 temmuz ana tarihinden 8 agu dibine ve ardından
31 agu tepesine ve 4 kasım dibine ve yeni pencere 20-31 ekime
3-4 tradle dünyanın puanı kazanılırdı.
7 temmuz-8 agu, 1350-1102, 248 puan.
8 agu-31 agu, 1102-1231, 122 puan,
31 agu-4 ekim, 1231-1075, 156 puan,
4 ekimden yukarı 1075-1233, 158 puan,
670 puan diyelim spnin yarısından fazla puan potansiyelini canlı heycanlı aldırmaya çalıştık.
Bunun elbet tam hepsi alınmasada bu potansiyeli ortaya koyduk.
Şimdi bu puanlar olurken dönüp durmak palavradır, hatta day trade bile çok zordur. Çünkü her şekil arada kalırsın.
Trade ediyorsan öncelikli yapman gereken bu şekle alışmaktır, sabırdır olay, pozda oturmaktır olay.
Bu yöntemi ben bulalı yıllar oldu ve bu topic bunu anlatabilmek için kuruldu.
Blogada bunun için kurulmuştu. Biz 2009 da şubat martta long çekmiş adamız ardında süreçle 12000 lerden dünyada tek bahsetmiş adamız. O zamanları hatırlıyorujm TR de ikinci dip yok dediğimi. Belki bir çok insan long çekmiştir ama yıkıcı ayu rallisinin 12000 lerini dünyada sadece Jelibon yazmıştır.
Jelibon.
Yine şehit var.
20 yi geçen şehit.
Nasıl olacak lan bu iş.
Neyi beklediniz ramazandan sonra, infial bekliyorsunuz veririz.
Jelibon.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri