Daha elma var soteler ayu soteler tencerede.
Jelibon.
Daha elma var soteler ayu soteler tencerede.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Gurban olayım orta vadeli indikatörüme hiiç yanılmaz.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Vay uyanık vixçiler sizi.
Kavurun lem şimdi.
Jelibon.
Yürü be oğlum be.
Nerde short vuracağıma yazmıştım sana.
Jelibon.
Merhaba sayın jelibon
bi kac haftadır seni takip ediyorum ve gordumki sen bu isin pirisin ustadısın ve yuz milyonkezde haklısın yorumlarınla ilgili olarak baska yerde yok az sonrası yok olanı aynen net ve anlasılır sekilde yazıyorsun eline ve yuregine binlerke kez tesekkur.
Yalnız ustadım senden bir istirhamım var yardımcı olabilirsen cok makbule gecer.
Ben bi kac kezde yazdım bu sayfalarda bilmem gordunmu bu sene acayip carpıldım.Tum birikimim ve artı kredi cektim onlarda gitti.Eninde sonunda anlayabildimki bu benim hasbel kader ogrendigim yarım yamalak aslına bakarsan hicte bilmedim sadece sazan avına oltaya gelen bilgilerimle burdan dahada fazla dayak yerim.dedim bırakayım bu isi inan becerebilseydim bırakırkırdım.
Ustadım senden isitirhamım bu isi benim ogrenmeme yarayacak kaynaklar kitaplar ve dıkumanlar hakkında yardımcı olman.Yasar erdinc hıyarının kitabını aldım belli bi yerden sonra program istiyor oda bini bin para(meta stock-kırılmıs programın da bulamadım) ulan dedim bunlar dansıklı dovuslu almıyacam programı.Zaten sıfırıda tukettik.biliyorum bir kac kitap bir kac ayla bu isi olmaz en azından bunu ogrendim.Bu isi bırakamayacagıma gore en azından don gomlek carpılmamayı ogrensem yeter.Yardımcı olabilirsen sevinirim.
Valla yorumlarınla epey bi yardımcı oluyon ve ısık tutuyon.Cok tesekkurler.Birde bana nereden baslarım baslangıc kaynakları konusunda yardımcı olursan ziyadesiyle minnettar olurum.
Tesekkurler
Ve papatyada olmayan tepeye minör tepe olabilir dikkat dedik.
Papatya da ne olacak bakacağız şimdi?
20 mi tepe, 20 den 31 e herangigünmü tepe, 31 mi tepe?
Öküzün tercihi bunlardan biri tepe 11 kasım dip, sonra rallidir 2011 sonuna 2012 ye.
Jelibon.
jelibon Nickli Üyeden Alıntı
Spy haftalık tarihler
26 eylül
19 ekim
25 ekim
30 ekim
Jelibon.
Napcaz şimdi?
19 ekim eksi 72 saat sınırları, varyansa uyar.
Esasen 19 ekimdi.
Kalkıp almazlarsa yarın dip olmazsa tehlikeli olur.
Yada 19 u dip.
Jelibon.
Şimdi esaslı oldu işte bu iş.
Aslolan tarihtir.
Jelibon.
Sayın Deniz,
Mesajınızı aldım, size yazacağım cevap ilk boşluk bulduğumda.
Jelibon.
Neden vix tokatlama olayı peki?
Bakın vix leading indikatördür endeks geriden gelir.
Bir çok sefer insanlar buna erken atlıyor.
Evet haklılar puanda oluyor ama çoğu kez palam geliyor onları geri çiziyor.
Endeks vixden geriden gelir her zaman.
Jelibon.
aslında yukarıda yazdığınız satırlar beni de anlatıyor.
o yüzden akıl vermek adına değil ama daha önce de bu forumda çeşitli defa yazdığım birşeyleri tekrar etmek isterim.
Sn.Jelibon'un deyimiyle bu iş profosyenel işidir.
Tecrübe ile sabittir. Kayıplar asla borç ile kapanmıyor. Hele hele KREDİ ile ASLA.
Kendinizden başkasına da güvenmeyin derim. Kimseyi suçlamak adına değil bu yazdıklarım.
Bu işin en iyisi bırakmaktır. Bunu yazmak çok kolay ama uygulamak ise tam tersi çok zordur. Kendimden biliyorum.
Not:Trade için en kolay yol kendinize bir basit sistem oluşturup bunu takip edebilirsiniz. Örneğin; Sn.Jelibon'un 10 ho altı kısa, üstü long olmak deyimi bile bana göre çok iyi çalışan basit ama etkili sistemdir. Zaten bana göre sistemin en iyisi basit olandır. Kitapların belli bir aşama kaydettikten sonra faydalı olduğunu gördüm, en azından kendim için.
Yarınlarınızın bugünden iyi olmasını Dilerim...
Sevgiler, Saygılar![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri