sezen aksu değilmiş o kız yahu.bengü diye biriymiş.benim gibi sezen aksu aşığı birini bile kandırabiliyorsa varya süper sei var demektir.10 üzerinden 20 verdim
passat
sezen aksu değilmiş o kız yahu.bengü diye biriymiş.benim gibi sezen aksu aşığı birini bile kandırabiliyorsa varya süper sei var demektir.10 üzerinden 20 verdim
passat
5 dklık al sadece 62 ye kadar götürebildi
30dk lıkta sata geçmek üzere.petrol yıkılacak galiba
haydi hayırlısı bakalım
passat
5 dk lık tekrar al verdi hemide 75.60 seviyelerinden.kısacılar kaçın derim.stopp loss 75.70 olmak kaydıyla
passat
Jelipon patron buyur .. graf doğruysa ftse böyle... o da sıkışmış iyice ...
20.9XX önem yeresi üstte ... sağlam direnç bence .. günlükte .. üçgensel bi durum var ... ne tarfa kırarsa artık .. üvvv ..
![]()
2013,00
75.70 kırılırsa tekrardan 75.90 görülür.flat devam
passat
üstad noktasal oluyormu.
biraz noktalı virgüllü oluyor ama o kadar da olsun
hihihiih
passat
Altına amma vurdular ha.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
vallahi güldürdün beni üstad.ALLAH ta seni güldürsün
bu arada geçmiş olsun.geçen kontrole gidecem dediydiniz.soramadım o zaman.hayırdır üstad şikayetiniz ne acaba.önemli bir şey değildir inşallah
passat
İmkb ve Vob açısından önümüzdeki haftanın önemli bir dönemeç noktasında olduğunu düşünüyorum. İmkb günlük öyle bir noktada kapanmış ki hem emmeye de hem de gömmeye uygun. Bence yukarı yönelişler daha az, aşağı yönelişlerden daha çok puan bırakacak. Umarım doğru yönde olurum.
![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri