önemli....
papaz 1H :.. >>> 3 3 3 3 3....şu an 4cü >3 yapacak![]()
önemli....
papaz 1H :.. >>> 3 3 3 3 3....şu an 4cü >3 yapacak![]()
Papatya Falı Graf.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
papazın tam 5 saati kaldı NY seansında son 3 3 tamamlamak için.....D ve E (1H)...![]()
Vix sat sinyali unutulmasın burada çok yukarı bir beklentim yok.
Uçuk kaçık sayımlar veriyorlar.
Ana sayımımı AYI SAYIMI olarak boşuna vermiyorum.
.78 i noktasal gördü bugün.
Rangein dışına çıkılmadan, .78 kalıcı geçilmeden ve 1129 kırılmadan (özellikle 1123 ve 1130 üzeri haftalık kapanış)
Esas sayımım ayı sayımı olarak kalacaktır.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Burada short trade açacam ama zamanı bekliycem zamanı gelince.
Cuma ve Pazartesi kapanışlarınıda görelim.
Jelibon.
Birde orta vadeli short açabilmek için Sp alda olan Nasdaqda ise bugün artı kapanışla sattan flate çıkacak olan ORTA VADELİ İNDİKATÖR ün bu AL ve FLAT hallerini biraz beklemek gerekecek.
Jelibon.
Bugün sabah verdiğim 1095 ve 10350 nin altına gelme ise benim için Short açma yeridir.
Jelibon.
Elma 240 altında kapanış yapmadan sarksada dönmüştü.
Ufak bir %10 yaptı.
Grafta direnç belli.
Daha yukarısı ancak 265 üzerinde kapanışlarla mümkün.
Jelibon.
Grafa dikkat.
1220 den beri her yükselişi sadece 1 kere hariç ya 50 günlük ya 200 günlük kesmiş.
Demekki rahat bir yükseliş için bir kere bunların hepsinin üstünde olmak lazım.
200 ise bugün kesen.
Jelibon.
petrol sıkıştı.sert bir kırılım gelebilir
sp 1106 direnç
petrole takıldım kaldım.74.80-73.70 bant veriyorum.bu kırılımda
demedi demeyin.hihihihihihihihih
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri