JELİBON üstadım dolar/ tl için de bişiler söyleseniz.saygılarrr..
JELİBON üstadım dolar/ tl için de bişiler söyleseniz.saygılarrr..
ALINTI
Bu hafta altın
Dirençler 1548-1557 ve 1575-1589.
Destekler 1516-1524 ve 1491-1504.
Haftanın taktiks açıktır.
1557 üzerinde kapanış yeni zirvedir.
Geçemezse haftalık destek denenir.
DAS İST ANALİZ.
40 puan cepte.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
40 kere bilinen yer 1261 kritiktir.
Önümüzdeki günler 7 Temmuza kadar bu noktaya bağlıdır.
Gece bakarız.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN BÜYÜK KERİZ SİLKELEMEDİR BU.
Jelibon.
Bunlar artı kapar bugün.
Jelibon.
gol olur gol.
Jelibon.
3:00 pm : Stocks had spent the past hour drifting lower, but a sudden barrage of buying recently caused the major market averages to rally. The bounce coincides with reports that the European Union, Internatonal Monetary Fund, and Greece have reached on agreement on austerity measures for the country. Stocks now trade at session highs.DJ30 -135.43 NASDAQ -2.39 SP500 -12.22 NASDAQ Adv/Vol/Dec 1021/1.40 bln/1485 NYSE Adv/Vol/Dec 928/602 mln/2043
Üzgünüm ayu biz dibi geçen hafta bulduk.
Bu hafta hikayesin maalesef.
Jelibon.
Ayu,
Yazı bile yazmıyorum azaldı bak anla.
1261. Arşa kadar.
Jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri