4 gün bekleyen altın pala saldırıda öngörüldüğü üzere 1542 noktasal borusal.
Üzerinde kapanış ayı katliamı olur.
Tek nokta 1542.
Jelibon.
4 gün bekleyen altın pala saldırıda öngörüldüğü üzere 1542 noktasal borusal.
Üzerinde kapanış ayı katliamı olur.
Tek nokta 1542.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
İNDİ USTAM...
Sağol altın grafın için...Yorum olarak anladığım kadarıyla 1500lere bir çekilme beklemek yanlış olmaz..
o pembe daire içndeki iki indik birbirine yaklaştı ancak kesmedi,....dün daha yakındı bugün biraz daha açtı, seviyeleri şu anada 1491-92 civarı, bunlar keserse düşüş ilk etapta şu anda 1519 larında altında kalınması ile 1491-92 ler kadar olabilir, ancak kesmedi, kesmeyince yapacak bir şey yok,...
takip te etmediğimden, sayın celbon için atmıştım onları,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Sn jelibon abd de15 temmuz dan itibaren spot piyasadan (kaldıraçlı veya elektroni ve kağıt üzerinde yapılan işlemlerde olabilir) fiziki olmayan altın ve gümüş alış -satış işlemleri yasaklandı diye haberler var,bu doğru olabilirmi,doğruysa tüm elektronik ve kağıt piyasa yok olacaktır, bu fiyatları nasıl etkiler ,bizi bilgilendirimisiniz şimdiden çok teşekkürler ve saygılar.....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri