Jeibon farkı bu,
burada ABC yazdık 1039 dedik nerde şimdi?
Jelibon.
Jeibon farkı bu,
burada ABC yazdık 1039 dedik nerde şimdi?
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
O FTSE bağırıyordu.
BAS BAS.
Jelibon..
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
iyi akşamlar dostlar ,iyi haftasonları dilerim ....
Siga Siga. Yuınanca yavaş yavaş.
Jelibon.
şu bizim papaz şarabı braz fazla kaçırmış beaaaa...kanalın üst seviyesine daydı valla....
3 pipsle 1,2780 ler gitmedi...yazık oldu...
bana da bu hafta bukadar hareket yetiyor...ufak short ile izlemeye çekiliyorum...pasifteki satışlar duruyor...şans yaver giderse papaz onları da süpürür (shortçu kıyım operasyonu...)
gönülden geçen haftayı 1,2788 kapatmak....böylece 1,2588 < > 1,2788 haftalık marjımız olur...net 2.000 upward yönde...
Neden boynun bükülmüş arkadaş,
Bir derdinmi var?
Sana da benim gibi
Çektirenmi var.
Yıllardır soruyorum bu soruyu kendime.....
Sn jelibon,
Milasta havalar nasıl,ben nisan sonu oradaydım...Denizbankta işlerim oldu...Lalekentten vila almıştık...çok şirin bir yer...
Denizbankta seans odası bile var....!!!![]()
İstanbul kaymağının tercihi böyle oldu.....nasip olursa Milasa geldiğimde Sizinle tanışmak isterim....eğer lütfederseniz tabiki....benim cep 532 2758803...saygı ve sevgiler !!!
son olaraktan da >>> bilime ve bilgiye saygı >>> tirexler
Sn jelibon,
bi de yat projem var,inşalla 2011 kış aylarında onu realize ederim,Turgutreis D - marinde cumle alemi çatlatacak bi parti veririz ...forumdaşlar hepberaber....![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri