Bugün Gümüş
Dirençler 27.20-27.40 ve 27.70-28.05.
Destekler 25.65-25.95 ve 24.60-25.00.
Jelibon.
Bugün Gümüş
Dirençler 27.20-27.40 ve 27.70-28.05.
Destekler 25.65-25.95 ve 24.60-25.00.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Son dönem şahane,
Has ayular öküz olunca, öküzler ayu olurmuş.
Ama uyardık tek başımıza yine en son olunacak şey long diye.
SON TRENCİ OLURSUNUZ DEDİK.
Jelibon.
Garanti 7.24
Boru değil JELİBON FARKI.
Jelibon.
Sn jelibon zaten platin konusunda düzenli bilgilendirme ve analiz yapan bir site bulamadım ,gümüş için bile yeterli site yokken riske girmemek en iyisi,birde daha düşecek diyenlerin sayısı arttıkça dip ve dönüş yakındır ,hayırlısı olur inşallah,teşekkürler ve saygılar....
![]()
Lay lalay lay layay lay lalay lal.
SANKİ BİR GÜN ÇIKIP GELECEKMİSİN.
Ne mecnun ne kerem bir çare bulmuş
Ayrılık her aşkın kaderinde var
Kendini zorlama tatlı sözlerle
Teselli etmenin ne faydası var
Teselli etmenin ne faydası var
Sanki bir gün çıkıp gelecekmisin
Sensiz ne haldeyim bilecekmisin
Gözümden yaşları silecekmisin
Ağlama demenin ne faydası var
Buraya kadarmış yolumuz demek
Acıyla bağlanmış sonumuz demek
Tek çare tanrıdan sabır dilemek
Kadere sitemin ne faydası var
Kadere sitemin ne faydası var
jELİBON.
Söz verdiğimiz gibi.
Üstelik nohutlu.
NOHUTLU DANA YAHNİ
(6 kişilik)
750 gr dana kuşbaşı
6 kiraz domates
1 su bardağı haşlanmış nohut
Yarım çay bardağı ayçiçeği yağı
2 yemek kaşığı küp doğranmış sarı ve kırmızı dolmalık biber 10 arpacık soğan
1 soğan
4 diş sarımsak
100 gr tere
1.5 su bardağı sıcak su
1 yemek kaşığı un
2 taze soğan sapı Birkaç dereotu
HAZIRLANIŞI
Kiraz domatesleri ortadan ikiye kesin. Arpacık soğanları soyun. Soğan ve sarımsakları temizleyip kıyın. Ayçiçeği yağını bir tencerede ısıtın. Et, soğan ve sarımsağı ilave edip soteleyin. Et suyunu salıp çekince unu ekleyip pembeleşinceye kadar kavurun. Sıcak suyu azar azar yedirerek ekleyin. Arpacık soğanları ilave edip tencerenin kapağını kapatın ve etler yumuşayana kadar pişirin. Nohut ve biberleri ekleyip 5 dakika daha pişirin. Tuz ve karabiberle tatlandırıp yahniyi ocaktan alın. Taze soğan saplarını doğrayın. Yahniyi servis tabağına alın. Üzerine dereotu ile taze soğan saplarını serpiştirip sıcak servis yapın.
AMAN HA YAPINCA BENİ DE DAVET EDECEKSİNİZ.![]()
Pala amcam çok sinirlenmiş doğrama yaptı öküz doğrama, katliam.
Jelibon.
üvvv .... jeliboss saygı hörmetler ...
2013,00
Naptın altını sattınmı dün?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri