Bu altında longcu fonun birini müthiş likiditasyona zorluyorlar perde arkasında.
Dönüş esasen o bitince.
dönmeden işlem hep risktir, herşeyde böyle.
Jelibon.
Bu altında longcu fonun birini müthiş likiditasyona zorluyorlar perde arkasında.
Dönüş esasen o bitince.
dönmeden işlem hep risktir, herşeyde böyle.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
jelibon abi .. 1325,20 altın longladım ... düşük kaldıraç ... tutayım diyorum ama .. .... fomc ..sonrası 1400 olursa satarım ..![]()
2013,00
Tek gerçek ÇARŞI.
Bide Sarıgız.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Beşiktaş değil Fırtınataş Mübarek.
Quuuuuuarrrrrreeeeeeeeeeeeeezmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaa aaaaaa.
böyle güzel gole hamsi lerde selam durur..tebrikler![]()
Vay be ballı Trabzon, Manisa gol attı.
Jelibon.
Selçuklu mutlaka iki kere dip farkediyon değilmi.
Nefis silkeleme.
Jelibon.
2-1 oldu, Bize yaradı Trabzon oynamıyordu 10 dakkadır.
Jelibon.
Bu iki resim çok önemli.
Buradaki benzetme şahane tutarsa.
Geçen haftanın altına gelmeyen bu hafta dahil 4 hafta ralli.
Bu analiz 4 haftadan önce dip olmazda ve tepede şahane çalıştı, hatta 2. hafta al 3 . hafta sat yaptırdı.
Buda tutarsa müthiş birşey başarılmış olacak.
Yemişim Ew yi.
Jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri