ben gidiyorum küstüm çalkalasın fibo pencere bunun için.
ah şu tarihler bitmiş olsa.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Gitmeden son bir tarih vereceğim.
Amerikan Doları. Namıdeğer DEATHPAPER.
Haftalık Tarihler.
5 Ocak, 21-22 Ocak.
7-8 Şubat, 15-16 Şubat.
Günlükte 3 ve 7 Ocak.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
gümüş.
29 aralık, 3 Ocak, 7 Ocak, 11-12 Ocak.
Jelibon.
spy orta vade tarihler
1-3 Ocak
19 şubat
haftalık tarihler
5 Ocak
21-22 Ocak
Günlük tarih 5 Ocak.
Jelibon.
bir zahmet bunlardan yararlanamk isteyen bunları grafta işaretleyecek tüyosunuda vereyim
üstüne slope indikatörünü koyacak tarihleri ondada işaretleyecek. Slope değerini bulmak size kalmış.
Jelibon.
1 e 4oo kaldıraç altın için de geçerlimi ?
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
açılış hesaplarında yapıyorlar o tür şeyleri.
1 e 400 le dünkü harekete yakalanan herkesin bakiyesi sıfır olur kaşınıp bir yerden dönse yeter benim yaptığım gibi shortu açmışım tam yerinden, dönüyorum 1395 den.
Ben 1 e 100 le baş edemiyorum.
Bu paritelerde sert hareket geldimi mutlaka gün sonuna kadar bekliycen, beklemesende tek işlem yapacan sadece.
Dön dur kaybet.
Jelibon.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri