jelibon Nickli Üyeden Alıntı
Crash nedir?
%20 üstü düşüş.
Normal bir zamanda mesala diyelim 20 aydır bazı uyarılar gelmeden crash olma riski 10000 de bir gibi bir rakamdır.
Şu anki gibi bir durumda ise parametre 1 satış verdi mesela, ikinciside verse diyelim crash olma riski %30'a çıkacaktır.
Parametrelerin her verdiği sat crash olacağı anlamına gelmezken, hiçbir crash paramtreler sinyal vermeden olmaz.
Gelin anlayın 2009 martından beri çökecek borsa diyen Amerikan bloglarına Jelibonun niye güldüğünü.
Şimdi 10 yıllıklar çöküşte, mart 2009da sp dip yaptığında bu 10 yıllıklar aralık sonunda dip yapmıştı.
3 ay önce yani. Bir önceki crashte 2 ay sonra 10 yıllıklar dip yaptı.
Burdan çözmek zor. Ancak bu temkin diyor. Şimdilik longdan uzak indikatör ala çıkmadıkça.
Sat verirsede tepeden sattım zaten rahatlayacağım.
Jelibon.
oldum olası kıyaslamaları sevmemişimdir.bahsedilen insanlarında olumlu ve olumsuz tarafları var tabiki.herkesi aynı kefwye koymamak lazım
dediğinize katılıyorum.başkalarının parasıyla oynamak kolay.erkeklerse kendi paralarıyla kurtların dans tango çiftetelli halay ne istersen oynadığı bu piyasada oynasınlarda göreyim
burda parayı öyle bir adamın cebinden alıyorlarki son teknoloji psikoloji ve sosyolojiyi kullanarak
para kaybediyorsun,bir bakıyorsun tv lerde daha beterlerini söylüyorlar.sen bu kadar kaybettiğine şükür etmeye başlıyorsun.kaybederken şükretmek ne kadar komik değilmi
neyse üstad seni 3 gündür yalnız bıraktım.işlerin yoğunluğundan.şimdi buradayım.kısaya devam diyorum ben.
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Yer imleri