Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
bi hareketlenme var gbi ... du bakalım ....
selçuklu![]()
2013,00
Üstüne opsyon haftası bu hafta her numara beklenir.
Bu 4 kapanış önemli olacak.
Jelibon.
Hep böyle bu sabah anlamsız satış geldimi veriye doğru yüksek girebiliyorlar.
Sonrayıda veri şekillendirir.
Jelibon.
şöyle bi durumda var yani .. o yüzden .. kontrollü istoplu gideyim diyorum ... du bakalım ....
![]()
2013,00
Gelişmekte talana devam,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bugün saat kaçta .. ne verisi var ... acaba .. gönderebilirmisiniz ..
2013,00
DXY DEKİ DEĞER ARTIŞINI GELİNEN NOKTADA ANCAK DÜŞMESİ ANLAMINDA DEYİL, TEMKİNLİ KARŞILIYORUM, SABUN GÖREVİ GÖRÜYOR, GİRİŞİ KAYGANLAŞTIRIYOR, ŞÖLEKİ ÖNLEM OLARAK mb LERİN YAPACAĞI BİR ŞEY YOK BU İŞE, PARA İSE DÜNYA KAPİTALİZMİNİN KOVBOYDAN YOLA ÇIKARAK HİZMETİNE SUNULMAK ÜZERE YOLA ÇIKMIŞ, ŞU BAKAN ÇAĞLAYANIN MB HAKKINDAKİ DEMEÇLERİNEDE ÇOK DİKKAT EDİN,......MB NİN YAPACAĞI BİR ŞEY YOK, AMA SÜREKLİ MB BAŞKANINA SALDIRI HALİNDE BİR SÜREDİR,.DEMEK İSTERKİ ÖNLEM ALIYORMUŞ GİBİ YAP, PY DEN DOLAR ALIŞINI HIZLANDIR, GERK BİLE KALMADI DIŞARIDA SABUN VAR ŞU ANDA, SÜNGERLERDE ŞUNU YAZMIŞ İDİM, HEPSİ YUKARI OLURSA DİYE, YANİ PARİTENİN İYİ KOVBOYU SATIN ALMASI DURUMUNDA HEPSİ ARTAR VE RALLİ KUSURSUZ OLUR, ZATEN BİZDEKİ KUSURSUZ ŞU ANDA,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri