Sn.jelibon cok tesekkurler.
Sn jelibon papatya hep Sp icin diyorsunuz. Sp en yuksegini 22 Mayisda 1687 ile yapti. Su anda ise 1654. 33 puan yani yuzde 2 civari tepesinin altinda.
Asil dususu biz yaptik. 22 Mayisda 93398 gorduk su anda 85500 civariyiz. Yuzde 8.5 civari dustuk.
13 Mayis papatyasi bizi bicti.
Demin vixe 3 barın altı dedim, öyle değil aslında bugünkü bar daha gelmediği için yanlış yazdım.
BB içine dönüş barının altı AL için yeterlidir.
Yani iki gün önceki bar dışarda kapanış, dün içerde kapanış, dükü vix barının altına geldiği an aldır piyasa.
Yeni short tehlike yaratabilir. Yeni long için kapitilasyona dikkat ve altına gelir ise dikkat gelir ise asla yeni short yok.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Nasdaq, sp günlük tam bir üçgen görünümü aldı. Kırılım yönünde olmak lazım.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
sp, ndx üçgen.
jel.
İyi haftasonları.
Jelibon.
iyi tatiller.
Evet dow ve sp de üçgen aşağı kırıldı 90 lık satış günü vix önceki barı geçemedi 2 şart tamam 3. tamam değil, hatta yeni bir dışarda kapanış var vixde, vixde şu an 2. şartta geberdi, yeni öküzler 3 ün iççiler komada
JELİBONUM LEM BEN,
BEN ONUN EN UFAK BİR DALGASINDAN SONUCUN NE BOK OLDUĞUNU ANLARIM,
İYİ HAFTASONLARI. Vix kapitilasyon devam, asla al gelmedi, gelecek ama ittirdikçe asla gelmeyecek. Ne zaman ittirmeyecek o zaman gelecek.
Jelibon.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri