sayın jelibon sizin daha once yazdıgınız onemli bi düsüs oncesi olusması gereken 4 parametreden bahsetmistiniz su andaki durumu nedir acaba ?cok tesekkürler.
sayın jelibon sizin daha once yazdıgınız onemli bi düsüs oncesi olusması gereken 4 parametreden bahsetmistiniz su andaki durumu nedir acaba ?cok tesekkürler.
alive grafik atmayı beceremiyorum. linki http://stockcharts.com/public/1269446/tenpp/10
iyi pazarlar....
dostum şu şekilde yapabilirsin..
1...klavyenin f12 sırasının yanında ..prtsc-sys-rq tuşuna basılır..(kopyalama tuşu)
2.PC de paint açılır..
3. paint ekranda iken ...ctrl+V aynı anda basılır..(kopyalanan öge ekrana gelir)
4..paint üzt sıradaki seç tuşundan dikdörtgen seçim yapılıp ekrandaki resim istenildiği yerden dikdörtgene alınır ve maus sağ tık basılır..çıkan ufak pencerede kopyala denir...
5..paint sayfası en sol üst köşedeki yapıştır yazısının yine üstündeki aşağı oka basılır ..YENİ..butonu tıklanır..
bu sırada çıkan pencerede kaydet...kaydetme seçeneklerinden ..KAYDETME...seçilir
6..açılan boş sayfaya maus sağ tık yapılır bu sefer çıkan penceredeki yapıştıra basılır resim ekrana gelmiş olur.
7..paint sayfasının yine en solüst köşesindeki kaydet tuşuna tıklanır.çıkan pencerede masaüstü seçilir ve alt kutuya resim kaydı için isim yazılır..(ben numara veriyorum..örneğin 1..her resim için ayrı numara)
8..artık resim masaüstünde yazılan isim ,numara ile kayıt edilmiştir.
9...herhangi bir resim depolama sitesi açılır..(ben 666kb.com u kullanıyorum.bu foruma uygun resim büyük geliyor...her forum her dpolama sitesini desteklemeyebilir)
10...son olarak depolama sitesi açılır ..gözat tıklanır ve kutuya resme hangi ismi verdiyseniz o yazılır ve yükleye basılır..sonrasında çıkan sayfadaki linklerden 666kb.com için konuşuyorsak BBC CODE kodu kopyalanır..ve forum sayfasına yapıştırılır..
karışık gibi görünsede çok kolaydır...umarım yardımcı olabilmişimdir..
![]()
abooo napmışlar gümüşü 20 ons yazdırmışlar...
uzak olduğum piyasaya sağlam bir giriş yapip -30 dolar kadar bir zarar ile kısaları kapadim. gerçi defalarca kar yadi idi kapa aç gidecektim ama karlari hep biz kapali iken yaptiği için kar al yapamamiştim
1455 den kapattipğimda 148x lerden sağlam taze poz açcektim ama hem gece kağali olmamiz, hemde düzeltmelerde 23 nisan ve 1 mayis kapali olunca psikolojimi bozdu
ammaaa taşimak yada kapananlari 148x den yerine koyup taşimak ta lazımmış
vawww, hatta abbowwww
gümüş net dağildi -6,xy ekside
şöyle bir düşünce hasil olmuştu bende gold için
gümüş yeni dip yaparken yükselen dip ile düşüşünü bitirebilir bakalım olcek mı bu düşüncem
hatta 1 mn baınca da şu ana değin gördüğü 1342 nin altına bir daliştan sonra sağlam bir tepki gelebilir
önceki 1321 inde 1321/136x ve 133x/136x araliğinda fiyat ve zaman boşluğunu dolduruyor gibin
Sn jelibon ve değerli arkadaşlarım yabancı sitelerde araştırırken rastladım Cowen adında bir zaman ve döngü analisti pentagonal zaman analizi diye bir yöntemle bazı önemli dönüş tarihlerini tespit ediyormuş.Bu hafta önemli kırılım yada dönüş tarihi meydana gelecek diyor. Tam olarak bunun adı:Cowen Pentagonal ciycle time,bu yılın tarihleri ise,29 nisan ,21 mayıs ,16 ağustos (canavar tarih diye not düşülmüş) ve 1 kasım , Armstrong' unda 6-7 ağustos dönüş tarihi var.Abd den alınan haberlere göre borç tavanı meselesini eylül ayına kadar geçici olarak çözülmüş bu durumda ağustos ayı altın ve gümüş te yılın dipleri olabilirmi , usta sen bu konuda ne dersin, analizci arkadaşlar ne dersiniz?
gümüşte gece çok hesap patladı...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri