bütün kredi kartlarım kmhlarım anlık nakit ne bulabilirsem hepsini forexe nakit cash yolladım ve 1498 den pramit yaptım 1495 in üstüne. tarihi gün bugün.
bütün kredi kartlarım kmhlarım anlık nakit ne bulabilirsem hepsini forexe nakit cash yolladım ve 1498 den pramit yaptım 1495 in üstüne. tarihi gün bugün.
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
altının çöktüğü bir durumda borsalar neden ayakta.. ne oldu likiditeye ?
Altından çıkan fonlarmı destekliyor acaba borsaları ?
Zenci Mahallesindeki Solaryumcu
Alıntı:
ysfys Nickli Üyeden Alıntı
bence dalga yönü şöyle;
nisan fqmoonu (18 nisan) endip olacak (kademeli bu tarihe düşecez )(asıl alım yerim-2-)
nisan dolunayı (25 nisan) tepe olacak. Artı eksileri (pencereyi) unutmayın (satım yerim)
şimdilik tam çözemediğim şey şu (ara dalgalar)
lqmoon (3 nisan) şimdiki düşüşümüz .
Newmoon(10 nisan) düşüş buraya kadar sürecekmi yoksa 3 nisandan tepki gelip 10 nisan tepe mi olcak.
Ama 15 nisan apoge alçalan tepe olacak gibi duruyor.
Eger newmoona (10 nisan)direk düşersek (1525 gibi bişey olursa) alım yerim-1-olur OLMADI
ons1576 tarih 03nisan2013
burası jelibonca siz giderken buranın müdavimleri geliyordu......
3nisan lqm dip oldu ...1540
10 nisan nm tepe oldu........1590
12 NİSAN 2013 ONS 1493 PALA BURDAYIZ LEM BİYERE GİTMİCEZ KORKMADIK Q5 Mİ AÇIKLICENNN
B.R.
Şimdi düşüşe tamamen süpriz diyorlar haberlerde(kıbrıs).Peh palavra.... zaten yazıldı. sn.jelibon cizdi.Tarih yazıldı. Alım aralığım diyerek, trene önce binenler diyerek uyarı yapıldı burda...
Süprizmi hayır ... Dalgalar (EW)ve Ay dönümleri her şey rayında süpriz felan yokkkkkk.. Her şey normal....Beklenildiği ğibiiiii benim için(bizim için)....
ZAMAN ŞUNU ÖĞRETİYOR SABIR.SABIR.SABIR.
Asrın EW cisine SELAM...
B.R.
benim merak ettiğim altının 4 ü ile gümüşün 4 ü arasındaki zamansal oluşabilecek fark..altın 20 aydır düşüyor gümüş 24 aydır düşüyor....???
http://www.youtube.com/watch?v=_OQnHpkWAdI
http://www.youtube.com/watch?v=KkMeyPExmhk
ATLAyın-GEL ŞABAN FİLMİNDEN (MEKANI CENNET OLSUN)
ysfys Nickli Üyeden Alıntı
3.plana uygun hedef tarih aralığım 16-B.R.17-18 nisan
(FQM moonu) dur.
JELİBONCA KYNİN DOSTUDUR.
30MART2013 ONS 1594
PALA MECBURSUN PALA GELECEN BU TARİHE
B.R.
Uzman Olma Yolunda
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri