sörf yapamadığımdan anca sebastian , rosemary sizin orada ben turkiyedeyim. yandaş pembe dizici gibi sıfatlar bende dururmu bilmem ama soytarı bile beni bu kadar güldürmedi. takıntılı olmak enteresan ve değerin gittikçe düşüyor. üzüldüğüm taraf boş değilsin yazık sana yapman gereken saldırganlığı bırakmak tahminler yapmak güzeldir ama EN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR diyerek beklemek.denemeni tavsiye ederim huzuru yakalayacaksın
Hani senin paçan vardı? Kabul ederdinde ben edemezdimde maval anlatıyordun dumurmu oldun.
Al sana fırsat haftasonu yap neler yaptığını burada toparla.
Ama yemez möt olacak bu işler için.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
O möt sende yokmuş demekki
bende varmış.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
kendimi sana teslim ediyorum ....
bul getir ...
ama önce kendi yazdıkların için kendi dosyan için bol bol duygu sömürüsü yap
2000 olacak dedim ama şunları da dedim
salya sümük yani ...
2000 den 1550 ye nasıl döndün belgesel olur ...
1550 tutmazsa ne olur
foto roman olur veya 40 bölüm pembe dizi olur ...
Adam benim kendi mesajlarımı anlatmamadan rahatsız oldu.
Acaba kendi mesajları (silinenler var elbette) evet sildi
ama yine bulacaz
anlatılınca napacak?
Jeliboncada sadece Jeliboncada pazartesi Yüzyılın en büyüğü trader analist ewci sistemci
surf sadece Jeliboncada.
Jelibon.
Dü-Şe-Cek
> 1618
> 1623
> 1630
> 1640
Bunlardan birinden düşecek
uzaktaki rakamlar zor yakınlardan düşecek ...
sonuç: 1615 ten düşmesi bekleniyor ama az bir yükseliş yapıyor 175 dolar yani 1790 görülüyor
o tarihlerde öngörüler dikkate alınıyordu ama sadece dikkate alınıyor işlem yönünde jelibonu dinledik ve 2 ay sonra jelibon gene bir yorumunda beni tedirgin etti gene onu dinledim
Fakat ilk bomba süper.
175 puanlık az bir yükseliş yapıyormuş.
Bu var ya hayatında bir gün trade etmişse böyle birşey yazmaz.
Bu arenada 17 puan nedir herkes bilir 175 puana az bir yukarı diyor geliyor burada masal anlatıyor.
Jelibon.
sen de o möt varmış ...
möt bir gün ne demiş ...
deliği tıkarsam görürsün şişer patlarsın demiş ...
sen de patladın ...
balonsun ...
2000 çekerken patladın
1,32 den short çekerken patladın ...
oradan buradan destek direnç çalarken patladın ...noktasal dedin ben bildim dedin çaldığını bilmeyenlere hava attın ...
sana ve yandaşın sebostion a başarılar ...
çalıp çırpmaya devam
forex factory de rezil oldun ...
orası factory ....jelibonca değil ....adamı madara ederler ...
arkana bakmadan kaçarsın yazamazsın ...
buraya bakıyorum 15 ekimden beri 2000 e long çekenler kaç para kaybetmiştir ...
arada itiraf edenler var ...adamla hep tersde hep tersde
Surf,
Sen gerçekmisin masal kahramanımısın?
Jelibon.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri