Hodri Meydan.
Sıkıyosa.
İşkembe kolay görecez şimdi iki gün sonra cesaretini.
Ha ha kendi mesajlarındanmı korkuyon?
Jelibon.
Hodri Meydan.
Sıkıyosa.
İşkembe kolay görecez şimdi iki gün sonra cesaretini.
Ha ha kendi mesajlarındanmı korkuyon?
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Çakması takip edilip ondan rahatsız olunan
JELİBONE.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Çakmamın ipsini bul surf.
Bildir bu aleme surf.
Jelibon.
Çakmamı buldun tradelerine de uydun şimdi de ipsini bul.
Bulamazsan darılacam sana surf.
Jel.
Eğer o bensem sen 1790 dan altın aldın surf.
Tepede kitli kaldın.
Jelibon.
Aha sürf 1793 den altın longlamış kitlenmiş.
Jelibon.
Asrın buffalosu Surf.
MÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ.
Jel.
Bu akşam sadece Jelibonca da Jelibon nasıl etek giydi Surf ün başı göğe erdi 4 ay bekledi sabretti ve Jelibonu nasıl bombaladı.
Haftasonu ise kendi yazacak 250 puan nasıl kısa kaldı sedece Jelibonca da yazacak.
ben top - ic açmam
burada yazarmısın derler ...yazarım ....
BURDA DA YAZ SURF, YAZ DİYORLAR YAZIYORSUN.
BURDA DA YAZ.
HFATASONU FIRSAT SANA BEN SENİN GİBİ ARAYA DA GİRMEM, KENDİ MESJLARIMDAN KORKUYORSUN, KENDİ MESAJLARINDAN MI KORKUYORSUN.
ASLAN GİBİ ÇIK VE YAZ.
KEDİYSEN BİLMEM.
Jel.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri