1150 dedi galiba.
Jelibon.
1150 dedi galiba.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
sarıkız ve papaz kol kola max tan kapatacaklar...birilerinin buna ihtiyacı var anlaşılan.....![]()
Cümleten iyi geceler.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
papaz 1H > 1,3382 den net 5 dalga ilerliyor ...şu an 4 te....buranın dibinden son 5 gelecek ...
yani film daha bitmedi mesajıveriliyor...![]()
direnç 1.3523 tü, destek 1.3334 tü, kırmızı yeşil olan, hedef ise kanal hedefi idi, trendline 1.3684 teydi şimdi ise, 1.3765 te, bu defa şu geçerli, 1.3523 üstünde kalındıkça 1.3765 te, bu artık ralli, trend line olduğundan her gün yükseliyor, 1.3684 ten, 1.3765 e gelmiş, buraya çarpınca yani çizgiye bir realize olacak, bu trend line üstüne attığında ise hedefi artık geldiği yer olacak, 1.5145 te, 1.5145 e tek şey götürür, o da benim kırmızı mavi, çünkü 1.48 den 1.21 e kadar indirmişti, kesintisiz, oradan 1.29 kesintisiz, buradan da şimdiki atak ve yukarıda henüz, dez avntajı şu, örneğin 1.22xx den aldırıyor, 1.33x den çıkartmıyor, 1.29 xx dan çıkartıyor, total 1100 pips, 700 pips alıyor, 400 ünü ise bırakıyor,....o nuda diğer indikler tölera eder yapabilene, benim tarakta bezim yok, vob için bakıyorum, belki ilerde tek buna takılırım,....kimbiler
![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
cümleten iyi akşamlar,......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ben eurusd 1.359x ort kısaldım patronlar ... riskimi ladım .. istopumu yazdım ... hayırlısı olsun kısmet ... sonra pişman olmayayım analiz için ...pozisyonel riskim düşük ... analiz doğruysa potansiyel yüksek ... cümleten iyi akşamlar .....
2013,00
forum yavaş yavaş foreksci oluyor..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri