Sn indregandinin > 1,3523 hedefi egale edildi (daha eylül bitmeden...!!!)![]()
Sn indregandinin > 1,3523 hedefi egale edildi (daha eylül bitmeden...!!!)![]()
Sn jelibon ,
sarıkız new high yaparsa...sizin seviyelere .....papaz coşar...bu arada DXY de tık yok...takmıyor bişeye....![]()
Bu imkb en çok altını gümüşü takip ediyor gibi geliyor bana.
Madenmi var bu topraklarda nedir, yastık altındamı var.
Ne var?
He he.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
DXY > 78,230 hedef var...!!!![]()
Gold etf sabah yazmıştım.
Felaket patlattı direnci.
Bugün sağ gösterdi sol çaktı aparkatı.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Alem bunları şişmeden patlatmaya kalktı.
Ha ha senin bunların tepesini yakalaman mümkünmü Zıplayan crash.
Sen 2009 dibi bulamadın 2010 da tepeyi bulabilirmisin? Varmı böyle bir ihtimal.
Geçmişin referanstır senin.
Şişsin şişsin biz patlatacağız bunu zamanı gelince. Sonra jubile.
Jelibon.
sarıkızın uğruna nice kelleler uçuruldu bugün...salı sallanır....bu böyle bilene...
DXY ....garibim...ben buradayım diyor....bakın hala 79 kırmadım diyorrrrrr.......!!
Sn jelibon bu aşamada gümüşe gr tl olarak yatırım yapılırmı kısa ve orta vadede kar edilebilirmi ,gr tl olarak soruyorum çünku ons dolar olarak işlem yapılmıyor bankada ,diğer yatırım araçlarına cesaretim yok,bilgi ve analizleriniz bu konuda nediyor yardımcı olursanız inşallah bu trendi kaçırmak istemiyorum .Şimdiden teşekkürler saygılar....
Sp graf.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri