Fırtına.
Jelibon.
Fırtına.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Mayna yok.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Vira.
Jelibon.
Denizde sadece dalgaları görürüm.
Durgun sularla işim olmaz.
Dalga yok ben yok.
Jelibon.
GSC 3, supercyle V, cycle V, primary E, intermediate C, minor e, minuette c, micro 2.
Boru değil ew.
Jelibon.
Şu topicte tek bozulduğum bir konu vardır.
İleteyim.
Ewe çok meraklı arkadaşlar var, saygı.
Ama bana bir kişi sormadı 3-5 yıldır. Bu ewdeki renklerin de bir anlam varmı diye?
Elbette bazıları biliyordur, ama bilmeyenler en azından sorabilirdi.
Sağlık olsun, her renk bir derecedir burada ve 3-5 yıldır standart aynı renklerle gider.
Demin yukarıdan hangi rengin ne olduğunu bundan sonra çıkarırsınız umarım.
Sorulmadığına bugüne kadar üzüldüm ama artık soranızda önemli değil sormadan söyledim en sonunda.
Jelibon.
subnmicro küçük mavidir,
nano pembedir.
Hiç nano vermedim 3-5 yıldır.
subnmicro verdim ama sadece 1 kere.
Jelibon.
hehehheheeeee...
aynı anda aynı galeye gol atılırmı yaw.![]()
İşte kalp kalbe karşı böyle oluyor, aynı dakkada aynı şeyi alıntılayınca oluyor bu işler.
Gerisi tırvırı.
jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri