dax parite dow hepsi göçtü altın göçmedi allah belasını versin benmi yanlışım bi tek anlamadım gitti...
dax parite dow hepsi göçtü altın göçmedi allah belasını versin benmi yanlışım bi tek anlamadım gitti...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
ben seçim meçim obama mobama anlamam
e aşağı tüm hızıyla yolda.
BEN PAPATYASINA İSYAN ETMİŞ GARİP BİR EWCİ HE HE.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
ELBET BİZ BUNU BU SABAH YAPMADIK.
jELİBON.
m5 200 ema
365 ema
tek sorun
ağalar her önemli açıklama öncesi tuzak düşüşler yapıp sert yukarı dönüyorlar
yunan oylaması ile bu tuzağı kuracaklarmı bakacaz
ben pariteninde 1,2750 yıkılacağını düşünmüorum heleki cuma günü opsiyon günü iken...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
yarınki ecebe ye kadar tobo formasyonunu tamamlasalar 1700-1710 arası mükemel olacak
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
macd h1 de bahtsız bedevi çölde kutup ayısına teslim oldu
h2 h4 teslim olması biraz vakit alır
h1 365 ema 1716 kırılmalı
gözüm kulağım ajansta
goldu bi tek yunan haberi kurtarır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri