endeksde papayaya artar.
jel.
endeksde papayaya artar.
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
gümüşün gitmemesi altınıda götürmiyecek galiba...
kapattım kısayı .. bugün dahada bulaşmayım diyorum abi ozaman .. rengi yeşil anlaşılan .. yeniaya
2013,00
ama şartları var bunun o sp gidecek kapanış yükseltecek bu altında gelecek dolunay 84 saatten sonra tepe yükseltecek.
işte o zaman bütün düşüşler alım fırsatı olacak.
bunu bugün kapanış belli edecek.
geldiler rallilediler ama bu durumu kapanışa sürdürebileckmi sp?
Sürdürürse ayular bitmiştir sp de 25 ekime kadar.
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
ben kaçıyorum 91.5 geçerse bozarım shortu.
bol şanslar egce gelir bakarız kapanışlara.
Jelibon.
Çok Uzman
beklemekten kör oldum valla çıkıp gideyim ne hali varsa görsün cümleten ii akşamlar
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
akhenaton süper yakalamışsın.umarım bu şansı verir bize tekrardan.
1792.5, 1802.5 ve 1812.5 dirençler.
Bilhassa 1792.5-1802.5 dan 1760-1770-1780 e çekilmeli.
Jelibon.
hadi lem sp alçalt şu kapanışıda eteği çıkartıp kombinezonu giydirelim şu ayulara
yoksa durumları kötü bunların.
Jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri