lem papatya çalıştıysa 26 eylülde ki ilk gün onu söylemiştik ve bir daha hiç altına gelmedi bu sp oranın vay yogimin haline 25 temmuza kadar.
Jelibon.
lem papatya çalıştıysa 26 eylülde ki ilk gün onu söylemiştik ve bir daha hiç altına gelmedi bu sp oranın vay yogimin haline 25 temmuza kadar.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
de biz bu eteği niye kendimiz giydik kaşıntımı vardır nedir?
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
13 eylulde yapacakları ıle ılgılı toplantı varmıs....
avrupalı banka baya saglam cıktı...
bugün 1800 üstü yapıp yarın tarımla 1770 ler gelirse şaşırmam valla
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
para sunacak bana galiba da üzerimde etek var,
bu durum hiç hoş değil.
Jelibon.
dolunay işi bu sefer karışık oldu abi ... renk vermedi ... acaba major tepe yapabilirmiki bu durumda ..
2013,00
forum bıle karıştı kımı long kımı short kımı anadan dogma ...)))
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri