bir ben vardır bende, benden içeri.
Jelibon.
bir ben vardır bende, benden içeri.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
manipilatör jp morgan ver ayular komada
1791.5 üstü komadır.
Bu manipilatörün cover yeresidir, cover olursa sert olacak.
Bu manipilatür elinde bunu engelleyecek sadece bu rangein üst bandı burasıdır.
COMMERCİAL SHORTLAR COT DA BİR ÖNCEKİ DARBE YENİLEN YERLE AYNI ORANLARA ÇIKMIŞ DURUMDA, MANİPİLATÖR JP KÜLLİYEN TERSTE.
EĞER BURA GEÇİLİRSE YANİ RANGİN ÜST BANTI ALTINI TUTAVCAK HİÇBİR DİRENÇ YOKTUR ORTADA.
YA BU MANİPİLATÖR FİYATI YÖNÜ DOĞRULTUSUNDA KORUYACAK YA DA SERT COVER OLACAK.
COVER OLURSA MACERA ARAMAYIN.
OLMAZSA HERHANGİ SHORTÖRÜN STOPU 1791.5 VE 1804 ARASIDIR.
BAKALIM NAPCAK.
jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bu yogiler 250 puan terste kaldılar, karınları ağrıyor.
Burda kaçırırlarsa ETEK GİYECEK bunlar.
Jelibon.
Kaçırmazlarsa da kombinezon giyecek bunlar.
Hepsi yatakta bunların
etekli ya da kombinezonlu
hiçbiri çıplak değil bunların
daha sadece ön sevişme.
Jelibon.
Sekse geçersek akılları gider buınların.
Bizimki long.
Jelibon.
yani asrın heybetli öküzleri kaleye dayanmış
asrın terso ayuları kaleden kızgın yağ döküyor.
yağ bitmezse sorun yok ama biterse yandı gülüm keten helva.
YANLIZ BURA HAKKATEN KALE YA BU YOGİ BU KALEYİ SAVUNUR YA BU YOGİ KALEYİ TESLİM EDER.
ben yapmayacam o yapacak ben görecem sadece.
Jelibon.
haftanın hem en dibine hem de 1770 dibine boru koymuşuz görüldüğü üzere.
Jel.
usta hertülüsü 1800 ve üstü %90 gibi 1800 üstünden geri geleceklermi orası ? iş 1550 ye benzedi
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
şimdi kaledeyiz?
niye kale?
1793 ve 1804 eski yüksekler.
ayu rangedeyse bunlara kadar düzltme dedirtir düşüşe düzeltme. tek savunacağı yer var ora bura.
rangede değilse ve kaçırırsa etek olur bu yogi. çünkü boğa geçerek kendini ispatlar.
tek kalesi varsa ora bura ve savunuyor doğal olarak.
bi kaçırsa etek olacak.
hakkat zor yere ama benden demesi. adı gibi kale.
kale ya alınacak ya savunulacak.
kale ilerde zaten alınacak yolu yokda şimdi mi sonra mı mesele bu?
jel.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri