Bir süredir papatya tepeye değil dikkat aylar önce verilen 3 ekim papatya yani 3.5 aydır ayı biçtiğimiz papatya tepeye değil dibe gelecek dedik
sebebi
ewde gizliydi.
Jelibon.
Bir süredir papatya tepeye değil dikkat aylar önce verilen 3 ekim papatya yani 3.5 aydır ayı biçtiğimiz papatya tepeye değil dibe gelecek dedik
sebebi
ewde gizliydi.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
gümüşün düşmemesi çok tuhaf...31 ler gorulmelıydi..çok enterasan????
Yani ayu becerekse bu tarihleri tepeye getirmeliydi dibe değil.
Bu yüzden son zamanlarda hep yeni buffiler komada, essahlı ayularda daha fazla komada dedik.
Neden?
Kısa vadede düzelt dedik biziki orta vadede biçelim seni yogiye dedik.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bu yüzden baştan beri yazıldığı gibi 3 ekim papatya 30 eylül bradley 26 eylül -03 ekim dolunay
DİPLERSE
ALIM FIRSATIDIR,
GERİSİ TIRIVIRI.
Ayunun baştan beri tek şansı vardı 3 ekime tepe gitmek dip değil.
TEKRAR AÇIK NET YUKARIDA VERİLEN TARİHLERDE DİPLEMEYİ ALIRIM,
TEPE GİTTİ BAKARIM DURUMA.
totalde 4 hazdan beri en kritik 5 trade günü. biz 4 hazdan beri longdan başka birşey çekmedik, yararlananlar 20000 imkb puanı attı cebe. tek trade.
yeni ayda da dikkat long yok dedik, sonucu gördük.
dibe gelirse yine alacaz 25 ekim tepesi için.
iyi geceler.
Jelibon.
Bu kadar yüklenme sende yeni öküzlere,
dolunay bu hafta bitmiyor gelecek hafta bitiyor.
herşey zaman ve sabırdır.
İdeal tarih ise 29-30 eylüldür yani cumartesi pazar, bakacaz bakalım.
İlk barutu bugün attık, İnşallah ikincisi de gelir. Gelmezse de canı sağolsun.
Jelibon.
O mavi b yanında soru işareti var. Dikkat edin. Bittimi bitmedimi ben bilmem, kanala değdi.
İdeal zaman 3 ekim, 30 eylül, 26-03 72 saatler. 3 ekim 72 saatlere gidecekse kanalın altına girip dönecek.
kapitilasyondan korunun, papatya ay dönümü bradley gibi durumlar pro işidir, herroluk merroluk durumlar değildir.
diplerse kademeli alırım. bunu ancak ve ancak diplerse yaparım. tepelerse değil. tepelerse de bugün ilk attığım barutu satarım tepede.
Piyasayı esas anlama zamanı verilen tarihlerin sonrasıdır.
bu sefer gerçekten iyi geceler yarın yine yokum.
Jelibon.
ulan dipden 23 dolar teperek dönüşmü olur... vursana lan bi kez daha allah allah...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
ortalamaya geri geldi ... aynı zamanda range aralığı testediliyor tekrardan ... bu normal bence ... bugün big küskü beklentim var ... o yüzdende shortladım az önce ..
![]()
2013,00
direnç 1760-1770.
Jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri