Lem yogiler bütün hafta satın lem
bize perşembe cuma yeter.
3 gün sizin 2 gün bizim
alayınız biçeriz lem.
AMUDA KALKIN LEM.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
1786 vobdada şort
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
1786 1/2 kaarı daha aldım.
1786 1/4 short. 1786 stop.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
okçular savulun kaleyi...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
bunlar ekımın ılk haftası anca satarlar 4 aydır durmadan alıyolar 4 yukarı dızdırdıler zaten en azından bır duzeltme yapsalarda evladıyelık acıkları kapatsak....
öle bir poz açtımki vobda 1786 kademe analizine bakın işde o benim![]()
hocam bu gumus max ve mın gerıleme noktası nedır..fızıkı yatırım ıcın....
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri