şahsen ... altında major bi tepe olacaksa .. short squeeze olmadan olmaz .. ki zzaten çanak görüntüsü var saatlikte .. çanağın tepesi 1791 ..
en majorde üçgen görüntüsü bozuldu ... major tepe olacaksa o tepenin etiketi b olur gibi...
şahsen ... altında major bi tepe olacaksa .. short squeeze olmadan olmaz .. ki zzaten çanak görüntüsü var saatlikte .. çanağın tepesi 1791 ..
en majorde üçgen görüntüsü bozuldu ... major tepe olacaksa o tepenin etiketi b olur gibi...
2013,00
goldiii ne oldiii?
![]()
Kırk yıllık tradearım ben altın yükselirken destek kıran parite ilk defa görüyorum tamam ayrışma olurda bu kadarda olmaz altın yükseliyor parite destek kırıyor ulen bari desteği tut....
Önemli Uyarı
“Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.”
pıs vercekler altın gumusu avrupadan haber var galıba...
ons 1800 üstüne atsın (varsayalım) prite 1325 te soluğu almasa sakalımı kesecem![]()
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
Hergün bir başka merkez bankası piyasalara umut dağıtarak hastaya şok veriyor ve hayatta tutmaya çalışıyor ama hasta sanırım eks oldu .:d:d:d
ralliymiş peh![]()
Y E S , WE CAN !!!
Fotomidyat sakaldan olabilirsin haberin olsun.korelasyon aramamak lazim.her parite kendi dinamiginde calisiyor.altin cikarken paritenin cikmamasinin sebebi su ons un yuro cinsinden degeri tarihi yuksegine gitmeye calisiyor.gecmis sayfalarda altinin yuro cinsinden degerini gosteren bir grafik calismam var.
Önemli Uyarı
“Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.”
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
altın şort
endeks şort
herşey şort devam....
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
pramitliyorum...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri