hocam 30 agustos eksı artı 72 derken mesela bugun 27 sı eksı 72 saat ıcıne gırıyor mu?
hocam 30 agustos eksı artı 72 derken mesela bugun 27 sı eksı 72 saat ıcıne gırıyor mu?
ralliye kaldığımız yerden devam inşallah
c.3.3.iv veya c.3.iv bitti
hedfler belli
min 66900-67300
max 68700
65180.xx stoptur
15 dakkalık göndediğim grafta trend kanalını kırarsa ralli kaldığı yerden devam
oda 66031 puana denk geliyodu.yani 66000 diyelim gitsin diye yuvarlamıştım
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Selçuk Dereli penaltı dedi pozisyona..Ben Galatasaraylıyım bence penaltı değil pozisyon.Ama temas var kendini atmadı Burak, ceza sahası dışında.Ama Burakı genel itibariyle faul almaya çalışmasından dolayı sevmem kendisine yakışmıyor, ben rakipler yapsada bizimkiler yapsın istemiyorum..Ama Hilbertin 79. Dakikada profesyonelce dirseğiyle topu karşılaması penaltı orada hinlik yapıyor.Ayrıca ilk yarıda Cenkin Hamiti dengesizce çıkarak düşürmesi tartışılır, ama ben hakem olsam ben onuda vermezdim..Engini atan Hakemler Toramanı neden atmadılar, oda hakemi hafifce tartakladı..Artık bu futbol rekabetten, güzelliklerden çıktı malesef artık kan, kin düşmanca hareketler saha içerisinde vede dışarısında..Bu sektörün mali açıdan devasa büyümesi malesef abuk, sabuk bir düşmanlık yaratıyor yazık çok yazık..Maça gelince İlk yarı çok net 4-5 fark olurdu maçta, Galatasaray resmen abuk sabuk hediye etti maçı, Beşiktaşı tebrik ederim kısıtlı kadrolarıyla çok koştular ama bu Yönetim geçmiş yönetimin malesef acılarını çekecek.Bu kadro Beşiktaşa yakışmıyor.Samet Hoca iyidir zamanla mutlaka takımı kalibresi üzerinde futbol oynatacaktır ama Beşiktaş gibi zirveye oynayan bir takım bu kadroyla yaratması çok zor.Mustafa Pektemek çok üzüldüm, bu çocuk hep bu sakatlıklardan dert yandı, yine başına geldi.Umarım daha formda ve kısa sürede sahalara döner.
15 dakkalık trend kırıldı gibi
grafınıda atayım
![]()
Bunlar hep tuzak kokan , çakallık kokan hareketler . . .
Y E S , WE CAN !!!
Vade sonu olmasaydı çoktan fişini çekerlerdi de günleri sayılı diye saygı gösteriyorlar .
Y E S , WE CAN !!!
çok güzel hareketler bunlar daba daba dab dab dab . . .
Yalnız 80.325 ve 80.200 kırılmadan düşüşler de tuzak olur . . .
Pala nın cin conlu olduğunu tahmin ediyorum artislik hareketleri seviyor , nasılsa hakem de yok![]()
Y E S , WE CAN !!!
Altın zoraki düşüyor...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Derbi penaltısı mahkemelik oldu
A.A.
27 Ağustos 2012
Adana'nın Kozan ilçesindeki bir Beşiktaş taraftarı Galatasaray'ın attığı penaltı golü sonrası, 3-3 biten derbiyi yöneten hakem Bülent Yıldırım ve yardımcıları hakkında “penaltıyı kasıtlı verdikleri” iddiasıyla Cumhuriyet Savcılığa suç duyurunda bulundu.
Tahsin Yüce (59), suç duyurusunda bulunduğu Kozan Adliyesi'nin çıkışında yaptığı açıklamada, maçı evinde, televizyonda yayınlanan spor programlarındaki özetlerden izlediğini belirterek, maçın son dakikalarında Beşiktaş aleyhine verilen ve Galatasaray'a beraberliği getiren penaltının, hakem Bülent Yıldırım ve yardımcıları tarafından kasıtlı olarak verildiğini ileri sürdü.
Beşiktaş Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderilmek üzere Kozan Cumhuriyet Başsavcılığı'na hakem Bülent Yıldırım ve ekibi hakkında “görevi suistimal” iddiasıyla şikayet dilekçesi verdiğini kaydeden Yüce, “Bu penaltı ile Beşiktaş haksızlığa uğradı ve 2 puan kaybetti. O penaltı verilmemeliydi. Maçı izlerken kahroldum” dedi.
Tahsin Yüce'nin savcılığa verdiği dilekçesinde şu ifadeler yer alıyor:
“26.08.2012 tarihinde, saat 21.45'te Beşiktaş ile Galatasaray arasında Fiyapı İnönü Stadı'nda derbi maçı başlamış, şüpheli Bülent Yıldırım ve ekibi bu maçta hakemlik yapmıştır. Ancak, hakem maçın 84. dakikasında ve Galatasaray'ın Beşiktaş'a attığı son golün atılmasına neden olan penaltıyı, Beşiktaş'ın aleyhine kasıtlı olarak vermiştir. Ortada bir faul yok iken ve de hakemin faul olarak niteliği olay penaltı çizgisinin dışında iken hakem penaltı vermiştir. O penaltının verilmemesi gerekirdi. O penaltı sonunda Beşiktaş 3 Galatasaray 2 iken hakemin Galatasaray lehine haksız olarak verdiği penaltı ile bir gol atmış ve 3-3 berabere kalmışlardır. Bu durumda Beşiktaş 2 puan kaybetmiştir. Beşiktaş bu haksızlıktan zarar görmüştür. Tüm bu durumlar kamera kayıtlarında vardır ve maçı televizyondan tüm Türkiye izlemiştir.
İstek: Bülent Yıldırım ve ekibinden şikayetçi olduğumdan ilgili kamera kayıtlarının ilgili yerlerden getirtilerek ve gerekli bilirkişi incelemesi yaptırılarak haklarında dava açılmasını talep ederim.”
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
bu mahkeme tarafından kabul edilirse ve az deşilirse
yeni bir şke olayı bile patlak verebilir belki
bunuda spor camiası ve taraftar olarak bizleri çok olumsuz etkiler
klüplerin öncelikle klube sahip çıkması lazım
bir engin baytar olayında bile koca galatasay camiası ceza için tahkime gidiyor
yaw kardeşim o adam galatasaray formasını giymeye layık değil işte
daha niye adını kirletiyon
bas git kı...ına tekmeyi
şimdi bir burak çıktı birde enginin yolundan giden emre çolakmıdır nedir
ulen bunlar sanki desen kral topçu
ben mahalle aralarında ne topçular tanıyorum size bin çeker
bir kısmet kapınızı çalmış yeyin ulen ne kuduruyorsunuz
bir ergün pembe bir hakan şükür bir rıza çalımbay olun.
iyi bir futbolcu iyi bir ağabey iyi bir insan
iyi bir evlilik yapın evden topa toptan eve
birgün orda birgün diskoda olmaz kardeşim
şükür edin.
eline genç yaşta para geçince ne oldum delisi oluyorlar.
yazık vallahi çok yazık
inşallah mevlam akıl fikir verir
bunada ytd yazalım
hehehehehehe
passat
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri