بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Sayın Tırtıl,
Piyasada çift tepelerden tepe olur özellikle arada zaman varsa ama az olur.
Bizim beklediğimiz gibi o görüntüyü verecekti ve verdi.
Şimdi sonrası önemli, elbette çift tepe olasılığını az şansı da olsa göz önüne alacağız ama netleşmesi için kısa ve orta vade de sat almamız lazım. Aksinde zaten 3 ewimiz vardı ağırlıklı oılan belli, şimdi iki ewimiz var ve ağırlıklı olan yine belli. Ancak orta vade sata çıkarsa %10-15 satış olur.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
En az ihtimmali olan bir zamanlar bize İ dibe kadar borusal sattıran İ yi etiketlettiren nisan mayıs tepesinden itkisel 1 2 sayımı ölmüştür. MEKANI CENNET OLSUN, ALLAH GÜNAHLARINI AFFETSİN.
BUNUN ÜZERİNDE AYLARDIR DURAN DANERİCİN AKSİNE JELİBONUN AYLARDIR SON İHTİMALİ İDİ.
JELİBON.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
15 dak.
jel.
Lem ne olacak lem c nin yerini değiştiririz lem.
Jelibon.
eski 30 dak da c ye d ye çarpı koyumu.
Jelibon.
30 dak.
jel.
Bu abc ler ile bu piyasaya son süreçlerde yeni zirve yapacak abc ler ile diyebilecek dünyada tek bir ewci yok. Biz bu takozu makozu aylar önce verirekn piyasanın gidişatını çizerken aynı sayımları danericten ve granttan günler sonra gördüm hemde 8 alternatif sayım verşirekn en son benim sayımımı veriyorlar.
EWDE KRAL BENİM LEM.
ALAYINA GİDER.
Jelibon.
Şimdi iş basit değer nisan mayısı sp ve nasdaq da geçti, 2009 marttan beri en yüksek bir daha tazelendi. Ayılar komada.
5 dalga yükselen ayusal takoz zamanı gelince elbette aşağıya çözülecek aylardır bunu gösteriyoruz.
Ama burada hinlik yapıyorum, dinamic ewin gerekliliğini her zaman uygulamada ilk sırada olduğum için c yi dünkü tepeye koyuyorum.
d aşağıdayız ve bitince e yukarı gelecek.
e yukarı 50-100 puan arasında olacak ve 1450-1500 görülecek.
Graftaki takoz alt bandına önem veriyorum. Kırılrsa da az korkarım orta vade sata çıkarsa ardından satarım.
Aksinde ağırlığım bu şekildir.
Jelibon.
ben geldim.![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri