Bu yarışı kim kazandı?
http://w3.tjk.org/Content/Visual.asp...eb&popUp=1&l=1
Jelibon.
Bu yarışı kim kazandı?
http://w3.tjk.org/Content/Visual.asp...eb&popUp=1&l=1
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Kayahanı tebrik ediyorum zamanlama müthiş.
100 puan al oğlum bir günde tarih yazılsın kavurmalar sacda.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
iki dane ters görüşlü 15 dakkalık atayım bari, unuymayın 15 dakkalıklar güvenilir değildir, eğleniyoruz.
Jelibon.
birini dowda birini sp de yapalım, cinslik olsun.
Jelibon.
Dow15dakayusal.
Jelibon.
Sp15daköküzsel.
Jelibon.
Tatil arkası öküzden 90 lık alıma ayudan 90 lık satış.
Az görünen bir durum benzerlerini sadece tatillerde gördüm.
Tatil olmasa instable market derdim. Belki de hakkaten öyledir.
1328 geçildi, 1343 geçilemedi araya gittik ve 1313 oew e çekildik. İhtimallerden biriydi.
Aslında her 3 ihtimalimizde sonuçta tepki diyor ve sonuçta orta uzun vadede satış fırsatı. Tepmeyi sadece kısa vade de arıyorduk. Oldu da, tepme 46 puan gördü.
1313 borusal kapanış.
1313 pivot, 1303, 1291 destekler daha aşağısı oew tablosunda var.
Piyasanın 12 haziranda nerede olacağını çözemedim kaç gündür, dip ya da tepe olacağını biliyorum ama hangisi olacağını bilmiyorum. Bunu da 40 kere yazdım.
12 haziranda olsakta kurtulsak bu eziyetten.
İyi Geceler.
Jelibon.
Bunların dışında diğer alternatif İ 4 ün bittiği 1328 de A sının 1335 de C sinin bittiği şekildedir.
Ve yerine İ 5 in başladığı şekildeydi.
4, 1 e giremezdi ve 1328 i geçti ama 1343 ü geçemedi. Bu burada ewlenmişti, bu 12 hazirana dip giderse asla şaşırılmaz.
Jelibon.
Altın,
1530-1600 arasında iktidar kavgasındadır.
1520-1530 a yaklaşınca alım geliyor, sert tepiyor 1570-1600 arasında bu sefer sert satış yiyor 70 puan içinde oldukça vahşi ve trade edilemez konumda, yukarıdan alan yanıyor, aşağıdan satan yanıyor üstelik aldığının yada sattığının birgün bir tarafı kırmayacağının garantisi yok.
Yine tarımdışına geldik, hemde ay dönümü penceresi başlıyor 4 haziran 72 saatler sert hareketlere gebe, ya dip ya tepe olacak.
Huinin alda olması avantaj ama bu kısa vadeli seadece sert bir satış bile işi bozar.
Bekleyip göreceğiz bakalım. Eğer 1530 dan böyle bir tepki geldiğnde tamam dip bitti derdim, ama 10 mayıstan beri zaten bunu defalarca gördük. Defalarca olması yeni birşey yok dedirtiyor.
Jelibon.
Bugün altın
Dirençler 1573-1583 ve 1598-1603.
Destekler 1544-1555 ve 1507-1533.
Jelibon.
Ayın son günü bugün
ay sonu ve hafta kapanışında
1537-1555 üzerinde kapanış ve nötralden öküze dönebilmek için yıl başının başlangıç noktası olan 1561-1571 üzerinde kapanış aranmaktadır.
Bol Şanslar.
Jelibon.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri