15 dakkalıkta da alternatife micro 2 136X de bittiyi koyalım.
Jelibon.
15 dakkalıkta da alternatife micro 2 136X de bittiyi koyalım.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
15 dak.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
15 dak yakın çekim.
Jelibon.
RUT GÜNLÜK.
jELİBON.
hocam amerıkanın buyuk sayımıyla bızım sayımımız aynımı?
iyi geceler..
obo rut.
jELİBON.
düşen öküzsel takoz oboyu bozarmı acep, bozacaksa 1-2 hafta çalkalayıp 5 yukarı başlar.
Jelibon.
http://www.voborsa.com/forum/showpos...ostcount=25967
Güzel oldumu 30.4 de verdim.
Transportuda çiziktirdik önceden.
Jelibon.
Olmadan sanalı üstte olan gerçeği altta.
Jelibon.
cuma günü 1560 lar gelmediğine göre alçalan tepede kaldılar dipleme p.tesi,salı çarşamba iki haftada bir mi acaba dip tepeler değişiyor 1560 ın üzerine 15 puan da eklesek 1545 te şuan için senoryo gözükyor
yurt dışı geberdi biz yine nerdeyse artıya geçecez
tr nin 2 gn alacağı var piyasadan haberiniz olsun
bankalardaki çözülmw sert satış getirir
benden demesi
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri